Bridge and Tunnel

© 2020 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. All Rights Reserved.
Bridge and Tunnel

Samenvatting

Een jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen keren Jimmy, Jill en de rest terug om naar Manhatten te verhuizen. Hier hopen ze allemaal een stap dichterbij het realiseren van hun dromen te komen.

Afleveringen

 • 1

  Back Together Again

  +

  Jimmy en Jill bereiden zich voor op een ongemakkelijk weerzien. Pags vraagt Tammy een nieuwe drummer te vinden voor de band van z'n zus. Stacey heeft problemen met Jills nieuwe, getrouwde vriend.

 • 2

  Breaking Up Is Hard To Do

  +

  Stacey mag auditie doen voor een Broadway-show. Mikey besluit om Tammy ten huwelijk te vragen. Artie's plannen voor een vader-zoonproject komt slecht uit met Jimmy's werk.

 • 3

  She's Gone

  +

  Als Jimmy Maya voorstelt aan z'n familie, zet een onverwachte gebeurtenis z'n toekomst op z'n kop. Jill viert haar verjaardag met Henry. Stacey geeft Luke een tweede kans.

 • 4

  Dance The Night Away

  +

  Pags probeert Tammy over te halen om bij Wildfire te komen. Mr Ross probeert de ruzie tussen Jill en Stacey te sussen. Maya heeft teleurstellend nieuws voor Jimmy. Mikey gaat weer daten.

 • 5

  Bloodshot Eyes

  +

  Jimmy ontmoet Jill die een sollicitatiegesprek heeft bij een modeontwerper. Pags jaloezie veroorzaakt problemen als Julianna bij haar ex kan gaan werken. Genie heeft een nieuw nummer voor Wildfire.

 • 6

  The Promise Land Six

  +

  Jimmy en Jill maken zich zorgen over de toekomst, zeker als Jill een nieuwe kans krijgt. Het loopt niet lekker in de band en Tammy denkt de echte reden te weten. Stacey heeft een belangrijke auditie.