Bones

donderdag 22.55

NL3 - 12NL3 - 12
Bones

Wanneer te zien

 1. donderdag 18 juli om 22.55

  The Killer in the Concrete (Afl.18 - S02)

 2. donderdag 18 juli om 23.50

  Spaceman in a Crater (Afl.19 - S02)

 3. zaterdag 20 juli om 20.05

  Glowing Bones in a Cove (Afl.20 - S02)

Samenvatting

David Boreanaz (Angel, Buffy the Vampire Slayer) is FBI-agent Seeley Booth, die een team vormt met de gerechtsantropologe Dr. Temperance "Bones" Brennan en haar eigenzinnige team van wetenschappers. Zij moeten de meest verbijsterende en bizarre misdaden ooit oplossen en ze baseren zich daarbij op hun instinct, maar ook op ultramoderne onderzoeksprocedures en technieken. Bones is geïnspireerd door de heuse ervaringen van gerechts-antropologe en schrijfster Kathy Reichs. Het onderzoekswerk wordt gecombineerd met romantische spanningen en zwarte humor.

Afleveringen

 • 1

  The Loyalty in the Lie

  +

  Terwijl Booth en Bones aan de volgende fase van hun leven beginnen, moeten de andere medewerkers van het Jeffersonian zich daarop instellen. Aubrey verheugt zich op de volgende zaak.

 • 2

  The Brother in the Basement

  +

  Terwijl Aubrey en Miller de verblijfplaats en bedoelingen van Booth proberen te achterhalen, komt er nieuw bewijs aan het licht dat doet vermoeden dat het om een inside job gaat.

 • 3

  The Donor in the Drink

  +

  Booth en Brennan onderzoeken de zaak van een man wiens organen zijn geoogst en verkocht. Cam vindt het moeilijk om haar werk te laten voorgaan voor haar relatie met Arastoo.

 • 4

  The Carpals in the Coy-Wolves

  +

  Brennan roept hulp in bij haar onderzoek naar de dood van een vastgoedmakelaar.

 • 5

  The Ressurection in the Remains

  +

  Na de griezelige vondst van stoffelijke resten gaan Brennan en Booth op zoek naar sporen. Daarbij kruisen hun wegen met die van Ichabod Crane en Abbie Mills, die ook antwoorden willen.

 • 6

  The Senator in the Street Sweeper

  +

  Het team moet uitzoeken wie een senator uit Virginia vermoord heeft voor er een persconferentie plaatsvindt waarbij de moordenaar mogelijk garen spint. Het is een race tegen de klok.

 • 7

  The Promise in the Palace

  +

  Een boeienkoning wordt dood in een bos aangetroffen. Booth en Brennan moeten beslissen of Christine bezoek krijgt van de tandenfee. Angela werkt samen met Sebastian Kohl aan haar fotowerk.

 • 8

  High Treason in the Holiday Season

  +

  Een politiek verslaggever wordt dood gevonden na het schrijven van een artikel over corruptie binnen de NSA. Hodgins is ervan overtuigd dat het onderzoek nauwgezet wordt gemonitord.

 • 9

  The Cowboy in the Contest

  +

  Om een moord te kunnen oplossen gaan Brennan en Booth undercover bij een schietwedstrijd in de stijl van het Wilde Westen. Angela en Hodgins zijn bezig met de toekomst van hun gezin.