Bones

zaterdag 21.55

NL3 - 12NL3 - 12
Bones

Wanneer te zien

 1. zaterdag 23 maart om 02.05

  The Twist In The Plot (Afl.13 - S08)

 2. zaterdag 23 maart om 02.45

  The Doll In The Derby (Afl.14 - S08)

 3. zaterdag 23 maart om 21.55

  The Purging of the Pund (Afl.03 - S10)

Samenvatting

David Boreanaz (Angel, Buffy the Vampire Slayer) is FBI-agent Seeley Booth, die een team vormt met de gerechtsantropologe Dr. Temperance "Bones" Brennan en haar eigenzinnige team van wetenschappers. Zij moeten de meest verbijsterende en bizarre misdaden ooit oplossen en ze baseren zich daarbij op hun instinct, maar ook op ultramoderne onderzoeksprocedures en technieken. Bones is geïnspireerd door de heuse ervaringen van gerechts-antropologe en schrijfster Kathy Reichs. Het onderzoekswerk wordt gecombineerd met romantische spanningen en zwarte humor.

Afleveringen

 • 1

  The Loyalty in the Lie

  +

  Terwijl Booth en Bones aan de volgende fase van hun leven beginnen, moeten de andere medewerkers van het Jeffersonian zich daarop instellen. Aubrey verheugt zich op de volgende zaak.

 • 2

  The Brother in the Basement

  +

  Terwijl Aubrey en Miller de verblijfplaats en bedoelingen van Booth proberen te achterhalen, komt er nieuw bewijs aan het licht dat doet vermoeden dat het om een inside job gaat.

 • 3

  The Donor in the Drink

  +

  Booth en Brennan onderzoeken de zaak van een man wiens organen zijn geoogst en verkocht. Cam vindt het moeilijk om haar werk te laten voorgaan voor haar relatie met Arastoo.

 • 4

  The Carpals in the Coy-Wolves

  +

  Brennan roept hulp in bij haar onderzoek naar de dood van een vastgoedmakelaar.

 • 5

  The Ressurection in the Remains

  +

  Na de griezelige vondst van stoffelijke resten gaan Brennan en Booth op zoek naar sporen. Daarbij kruisen hun wegen met die van Ichabod Crane en Abbie Mills, die ook antwoorden willen.