Bones

zaterdag 6 januari 21.10

NL3 - 12NL3 - 12
Bones

Wanneer te zien

 1. zaterdag 6 januari om 21.10

  (Afl.13 - S02)

 2. zaterdag 6 januari om 22.05

  (Afl.14 - S02)

 3. zondag 7 januari om 02.45

  (Afl.13 - S02)

Samenvatting

David Boreanaz (Angel, Buffy the Vampire Slayer) is FBI-agent Seeley Booth, die een team vormt met de gerechtsantropologe Dr. Temperance "Bones" Brennan en haar eigenzinnige team van wetenschappers. Zij moeten de meest verbijsterende en bizarre misdaden ooit oplossen en ze baseren zich daarbij op hun instinct, maar ook op ultramoderne onderzoeksprocedures en technieken. Bones is geïnspireerd door de heuse ervaringen van gerechts-antropologe en schrijfster Kathy Reichs. Het onderzoekswerk wordt gecombineerd met romantische spanningen en zwarte humor.

Afleveringen

 • 1

  The Future In The Past

  +

  Maanden later is Brennan nog steeds op de vlucht voor de FBI, nadat Christopher Pelant haar een moord in de schoenen heeft geschoven. De rest van het team is op zoek naar de echte dader.

 • 2

  The Partners In The Divorce

  +

  Er is een verbrand lijk gevonden. Het slachtoffer is een echtscheidingsadvocaat met veel ontevreden klanten. Nu Brennan weer thuis is, moeten Booth en zij weer wennen aan allerlei afspraken in huis.

 • 3

  The Gunk In The Garage

  +

  Een man komt om bij een explosie in een auto, maar als Booth en Brennan de man natrekken, lijkt hij nog te leven. Het blijkt om een tweeling te gaan die van elkaars bestaan niet af wisten.

 • 4

  The Tiger In The Tale

  +

  Een medewerker van een dierenpark is vermoord en het team stelt vast dat er een verband bestaat met illegele dierenhandel. Dr. Sweets en Daisy hakken de knoop door over de status van hun relatie.

 • 5

  The Method In The Madness

  +

  De mede-eigenaresse van een winkel die biologische appelmoes verkoopt wordt dood aangetroffen. Haar lichaam is ontdaan van de ingewanden. Sweets woont in zijn kantoor sinds het uit is met Daisy.

 • 6

  +

  Brennan is geïntrigeerd door de managementstijl van basketbalcoach Phil Jackson en laat haar co-assistenten als team zich buigen over stoffelijke resten die als onidentificeerbaar gelden.

 • 7

  The Bod In The Pod

  +

  Het Jefferson-team onderzoekt de dood van een schoonmaker van plaatsen delict, die is aangetroffen in een ondoordringbare capsule die op het strand is aangespoeld.

 • 8

  The But In The Joke

  +

  Een kunstenaar die zijn werk wil aanplakken, valt met zijn lijm boven op een lijk. Het team moet de kunstenaar van de stoffelijke resten scheiden. Angela herkent hem als een beroemde straatartiest.

 • 9

  The Ghost In The Machine

  +

  Het team praat met een overleden tiener alsof hij nog leeft. Een helderziende beweert dat het slachtoffer haar heeft ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Iedereen wordt door de jongen geraakt.

 • 10

  The Diamond In The Rough

  +

  Brennan en Booth doen mee aan een danswedstrijd om de moord op een deelnemer te onderzoeken. Wanneer de dader is ontmaskerd, wil Brennan de wedstrijd alsnog afmaken.

 • 11

  The Archaeologist In The Cocoon

  +

  Een archeoloog wordt vermoord aangetroffen. De oeroude overblijfselen van neanderthalers en homo sapiens uit zijn lab komen bij Clark terecht terwijl Brennan zich op de recente zaak moet storten.

 • 12

  +

  Hodgins en Angela worden wakker nadat ze zijn bedwelmd. Ze treffen een lijk aan boven hun bed en bloemblaadjes bij de wieg van hun zoon Michael. Het lijkt erop dat Pelant terug is om wraak te nemen.

 • 13

  The Twist In The Plot

  +

  Het Jefferson-team onderzoekt de twee lichamen die zijn aangetroffen op dezelfde graflocatie: van een kankerpatiënte en van een kankerpatiënt die haar door het rouwproces begeleidde.

 • 14

  The Doll In The Derby

  +

  Een rollerderby-skater wordt dood aangetroffen en Angela gaat undercover in het rolschaatswereldje. En Cam is bezorgd over het grote aantal afspraken dat Booth heeft bij de dokter.

 • 15

  The Shot In The Dark

  +

  Brennan wordt neergeschoten terwijl ze nog laat aan het werk is in het lab. Ze wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht alwaar ze met visoenen van haar moeder worstelt.

 • 16

  The Friend In Need

  +

  Het Jefferson-team onderzoekt de resten van een 15-jarige jongen. Hij gold als een intelligente maar sociaal zwakke jongen, maar het team ontdekt dat hij betrokken was bij een illegale activiteit.

 • 17

  The Fact In The Fiction

  +

  Oliver Wells is een nieuwe, zeer goed opgeleide co-assistent die met zijn scherpzinnige persoonlijkheid en excentrieke maar rake observaties voor irritatie zorgt bij Brennan.

 • 18

  The Survivor In The Soap

  +

  Het Jefferson-team onderzoekt de dood van Symchay Conteh, een jonge man wiens stoffelijke resten zijn gevonden in een vat bij een bedrijf dat gevaarlijk afval verwerkt.

 • 19

  The Doom In The Gloom

  +

  Het team onderzoekt de verkoolde resten van een oud-sergeant van de mariniers. Het blijkt dat ze was ontslagen na een vechtpartij met een andere marinier.

 • 20

  The Blood From The Stones

  +

  Een undercover politieman die onderzoek deed naar een reeks overvallen op geldautomaten wordt dood aangetroffen in een busje, met een zak diamanten in zijn verminkte lichaam.

 • 21

  +

  Het team onderzoekt de moord op een TV-producent. En Brennan kan maar moeilijk accepteren dat Christine misschien gewoon een doorsnee kind is wanneer haar dochter een klasgenoot gebeten zou hebben.

 • 22

  The Party In The Pants

  +

  Het Jefferson-team onderzoekt de moord op Jack Spindler, die niet alleen een succesvolle medewerker van een makelaar was, maar tevens actief was als stripper.

 • 23

  The Pathos In The Pathogens

  +

  Het Jefferson-team onderzoekt de moord op Jack Spindler, die niet alleen een succesvolle medewerker van een makelaar was, maar tevens actief was als stripper.

 • 24

  The Secret In The Siege

  +

  Wanneer Christopher Pelant weer een loopje met het team probeert te nemen, ontdekken ze dat de reeks moorden die plaatsvindt te maken heeft met FBI-agenten uit de directe omgeving van Booth.