Bones

donderdag 23.50

NL3 - 12NL3 - 12
Bones

Wanneer te zien

 1. donderdag 22 november om 00.45

  The Woman at the Airport (Afl.10 - S01)

 2. donderdag 22 november om 23.50

  The Woman in The Car (Afl.11 - S01)

 3. vrijdag 23 november om 00.45

  The Superhero in The Alley (Afl.12 - S01)

Samenvatting

David Boreanaz (Angel, Buffy the Vampire Slayer) is FBI-agent Seeley Booth, die een team vormt met de gerechtsantropologe Dr. Temperance "Bones" Brennan en haar eigenzinnige team van wetenschappers. Zij moeten de meest verbijsterende en bizarre misdaden ooit oplossen en ze baseren zich daarbij op hun instinct, maar ook op ultramoderne onderzoeksprocedures en technieken. Bones is geïnspireerd door de heuse ervaringen van gerechts-antropologe en schrijfster Kathy Reichs. Het onderzoekswerk wordt gecombineerd met romantische spanningen en zwarte humor.

Afleveringen

 • 1

  The Secrets In The Proposal

  +

  Bones is gekwetst als Booth terugkomt op zijn jawoord, maar ze snapt dat hij zijn redenen heeft en vertrouwt hem. Als een overheidsaccountant vermoord wordt, toont de CIA interesse in de zaak.

 • 2

  The Cheat In The Retreat

  +

  Een dode man is voor het laatst gezien met een andere vrouw dan zijn echtgenote. Booth en Bones gaan undercover op zoek naar bewijs. Cams identiteit wordt gestolen, en Sweets gaat er even tussenuit.

 • 3

  The Butcher In The Car

  +

  Sweets doet vrijwilligerswerk in een arme Mexicaanse gemeenschap. Als iemand uit die gemeenschap in een auto verbrandt, roept Booth de hulp van Sweets in.

 • 4

  The Sense In The Sacrifice

  +

  Het team bootst een moord na van Chris Pelant en construeert zelfs een complete plaats delict. Het team hoopt dat Pelant contact zal opnemen omdat er een copycat aan het werk is.

 • 5

  The Lady on The List

  +

  Een terminale docent wordt dood aangetroffen onder aan een bergwand. Hij was bezig met zijn bucketlist en kreeg daarbij iets te veel hulp. Booth en Brennan zijn hun bruiloft aan het regelen.

 • 6

  The Woman In White

  +

  Brennan en Booth trouwen over een dag, maar niet zonder dat er een moord opgelost moet worden. Het team roept alles en iedereen op, zodat Brennan niks hoeft te doen.

 • 7

  The Nazi on The Honeymoon

  +

  Brennan en Booth zijn in Buenos Aires op huwelijksreis. Brennan stuit in een lijkenhuis op de ongeïdentificeerde botten van een slachtoffer. Booth en zij helpen de politie de misdaad op te lossen.

 • 8

  The Dude In The Dam

  +

  Het team onderzoekt de dood van een knappe, intelligente man die geld verdiende als spermadonor. Verder bekritiseren Brennan en een andere misdaadschrijver elkaars boeken.

 • 9

  The Fury In The Jury

  +

  Brennan is jurylid in de zaak Peter Kidman, die zijn vrouw zou hebben vermoord. Zijn beste vriend is getuige en wordt dood aangetroffen. Het team moet nu aantonen dat Kidman beiden heeft omgebracht.

 • 10

  The Mystery In The Meat

  +

  Het team onderzoekt de dood van een voedingswetenschapper. Zijn lijk is door de gehaktmolen gehaald en verwerkt in blikken stoofschotel bestemd voor een schoolkantine.

 • 11

  The Spark In The Park

  +

  Het team probeert erachter te komen waarom een veelbelovende turner is vermoord. Ondertussen gaat Cam de confrontatie aan met een identiteitsdief.

 • 12

  The Ghost In The Killer

  +

  Het team onderzoekt de dood van Lana Brewster. Haar resten worden bij Brennan en Booth thuis afgeleverd door iemand die van mening is dat haar dood 18 jaar geleden geen ongeluk was.

 • 13

  Big In The Philippines

  +

  Het team onderzoekt de dood van Colin Haynes, een countryzanger wiens lijk in een ondiep graf wordt gevonden. Het spoor voert naar een platenmaatschappij, die hem belazerd heeft.

 • 14

  The Master In The Slop

  +

  Het team vindt het lijk van een gevierde, maar gehate schaakmeester. Sweets verrast iedereen met zijn schaaktalent en gaat undercover in de schaakwereld om de moordenaar op te sporen.

 • 15

  The Heiress In The Hill

  +

  Het team onderzoekt de moord op Lauren Frank, die begraven lag in een park. Als blijkt dat Lauren een slechte relatie met haar stiefmoeder had, geeft dat het team te denken.

 • 16

  The Source In The Sludge

  +

  Als een CIA-informant wordt vermoord, gaan Booth en CIA-agent Danny Beck samen op zoek naar een Afghaanse terrorist. Ondertussen wil Brennan nauwer samenwerken met Booth.

 • 17

  The Repo Man In The Septic Tank

  +

  In een septische tank wordt het lijk van een beslaglegger gevonden. Het team moet erachter zien te komen wie de dader is. Sommige getuigen blijken ineens mogelijke verdachten.

 • 18

  The Carrot In The Kudzu

  +

  Een overspelige acteur uit een kinderserie wordt vermoord. Het team gaat achter de schermen werken om erachter te komen wie het geliefde personage 'Carrot Bill' om het leven heeft gebracht.

 • 19

  The Turn In The Urn

  +

  Een hedgefondsmanager verschijnt op zijn eigen crematie. Het team moet erachter komen wie in zijn plaats is verast. Ondertussen loopt de verkoop van de saus van Finn en Hodgins als een tierelier.

 • 20

  The High In The Low

  +

  In het bos wordt het lijk van een oud-student kunstgeschiedenis gevonden. Wendell is met de kankerbehandeling begonnen en komt terug. Booth bereidt zich voor op een FBI-test.

 • 21

  The Cold In The Case

  +

  Het team onderzoekt de moord op een vrouw die dood is aangetroffen in een moeras. Haar lijk was cryogeen ingevroren voor het werd gedumpt.

 • 22

  The Nail In The Coffin

  +

  Het team onderzoekt de dood van Stephanie McNamara. Het lijk van deze dochter uit een rijke familie is gevonden in een nationaal park. Ze zou weleens het jongste slachtoffer van de Ghost Killer kunnen zijn.

 • 23

  The Drama In The Queen

  +

  De hoofdzwemcoach van een onderwijsinstelling wordt dood aangetroffen op de bodem van een put.

 • 24

  The Recluse In The Reclinder

  +

  Het team onderzoekt de dood van een man die Booth wilde informeren over een doofpotaffaire. De zaak dreigt Booth boven het hoofd te groeien als zijn toekomst bij de FBI op het spel komt te staan.