Bones

zaterdag 20.05

NL3 - 12NL3 - 12
Bones

Wanneer te zien

 1. zaterdag 26 januari om 20.05

  The Doom In The Gloom (Afl.19 - S08)

 2. zaterdag 26 januari om 21.00

  The Blood From The Stones (Afl.20 - S08)

 3. zaterdag 26 januari om 21.55

  (Afl.21 - S08)

Samenvatting

David Boreanaz (Angel, Buffy the Vampire Slayer) is FBI-agent Seeley Booth, die een team vormt met de gerechtsantropologe Dr. Temperance "Bones" Brennan en haar eigenzinnige team van wetenschappers. Zij moeten de meest verbijsterende en bizarre misdaden ooit oplossen en ze baseren zich daarbij op hun instinct, maar ook op ultramoderne onderzoeksprocedures en technieken. Bones is geïnspireerd door de heuse ervaringen van gerechts-antropologe en schrijfster Kathy Reichs. Het onderzoekswerk wordt gecombineerd met romantische spanningen en zwarte humor.

Afleveringen

 • 1

  The Conspiracy in the Corpse

  +

  Brennan en het team doen hun best om Booth vrij te krijgen en zijn naam te zuiveren. Het stoffelijk overschot van een man die al ruim 16 jaar dood is, blijkt van belang te zijn.

 • 2

  The Lance to the Heart

  +

  Het team van het Jeffersonian werkt met James Aubrey aan een onderzoek naar een samenzwering die teruggaat naar de tijd van J. Edgar Hoover. De vondst van DNA brengt het team dichter bij de oplossing.

 • 3

  The Purging of the Pund

  +

  Het team onderzoekt de moord op een omstreden conservatieve radiopresentator, wiens lijk in een put is gevonden. Intussen tracht Aubrey Booths vertrouwen te winnen en maakt Brennan zich zorgen om hem.

 • 4

  The Geek in the Guck

  +

  Agent Aubrey en het team van het Jeffersonian onderzoeken de moord op een gamedeveloper. Brennan en Booth praten over de toekomst van Christine.

 • 5

  The Corpse at the Convention

  +

  Brennan is uitgenodigd als belangrijkste spreker bij een congres en het hele team is van de partij. Als er iemand dood wordt aangetroffen in een trappenhuis, is dr. Hodgins verdachte numero een.

 • 6

  The Lost Love in the Foreign Land

  +

  Het team onderzoekt de moord op een buitenlandse hulp, wier stoffelijk overschot langs de kant van de weg is gevonden. Gaandeweg wordt duidelijk dat het slachtoffer illegaal het land is in gesmokkeld.