Below Deck Mediterranean

maandag 2 november 16.25

Below Deck Mediterranean

Wanneer te zien

 1. maandag 2 november om 16.25

  It's All Greek to Me (Afl.01 - S01)

 2. maandag 2 november om 17.20

  Game Time (Afl.02 - S01)

 3. dinsdag 3 november om 07.55

  It's All Greek to Me (Afl.01 - S01)

Samenvatting

Een realityserie over de bemanning van de Ionian Princess, een luxueus charterjacht in de Middellandse Zee.

Afleveringen

 • 1

  I Like Big Boats and I Cannot Lie

  +

  In seizoen 5 van Below Deck Mediterranean staat kapitein Yawn aan het roer van het jacht Wellington naar Mallorca. Malia keert terug als eerste bootsman. Kok Kiko wil een goede eerste indruk maken.

 • 2

  Can't Touch This

  +

  Hannah worstelt met haar tweede steward Lara, die weigert haar bevelen op te volgen. Kok Kiko krijgt te maken met ontevreden gasten. Malia werkt met groentjes en moet grenzen stellen met Pete.

 • 3

  The Italian's Job

  +

  Er hangt romantiek in de lucht: Pete doet een versierpoging en het klikt tussen Rob en Jess. Pete's houding maakt het Malia lastig en de spanning tussen Hannah en Lara neemt een verrassende wending.

 • 4

  Ace of Stew Face

  +

  Het dreigt slecht weer te worden en Hannah kan alleen op Jess rekenen. Kapitein Sandy en Malia spreken het team aan op kwalijk gedrag. Kiko bereidt een lunch voor de eerste excursie.

 • 5

  Bringing the Thunder

  +

  Door een zware onweerstorm dreigt de Wellington in de haven te moeten blijven. Rob en Jessica hebben het steeds leuker met elkaar. Kiko krijgt te stellen met veeleisende gasten.

 • 6

  Oh Snap!

  +

  Kiko staat voor een grote uitdaging als gasten vrienden voor een zesgangendiner uitnodigen. Hannah confronteert Bugsy met hun verleden.

 • 7

  No Mushroom for Error

  +

  Jess is gewond, maar wil op de boot blijven. Het ongepaste gedrag van een ander crewlid doet hem eindelijk de das om. De veeleisende gasten zorgen voor barstjes in de relatie van Hannah en Bugsy.

 • 8

  Rise and Don't Shine

  +

  Kiko moet het hoofd bieden aan veeleisende gasten. Kapitein Sandy maakt zich zorgen om de inspanningen van het personeel. Een onverwachte klacht dwingt kapitein Sandy een ultimatum te stellen.