Below Deck Mediterranean

woensdag 16.00

Below Deck Mediterranean

Wanneer te zien

 1. woensdag 3 maart om 08.25

  Cabin Fever (Afl.11 - S05)

 2. woensdag 3 maart om 09.10

  There's No Place Like Home (Afl.12 - S05)

 3. woensdag 3 maart om 16.00

  Welcome Back (Afl.13 - S05)

Samenvatting

Een realityserie over de bemanning van de Ionian Princess, een luxueus charterjacht in de Middellandse Zee.

Showpage banner

Afleveringen

 • 1

  I Like Big Boats and I Cannot Lie

  +

  In seizoen 5 van Below Deck Mediterranean staat kapitein Yawn aan het roer van het jacht Wellington naar Mallorca. Malia keert terug als eerste bootsman. Kok Kiko wil een goede eerste indruk maken.

 • 2

  Can't Touch This

  +

  Hannah worstelt met haar tweede steward Lara, die weigert haar bevelen op te volgen. Kok Kiko krijgt te maken met ontevreden gasten. Malia werkt met groentjes en moet grenzen stellen met Pete.

 • 3

  The Italian's Job

  +

  Er hangt romantiek in de lucht: Pete doet een versierpoging en het klikt tussen Rob en Jess. Pete's houding maakt het Malia lastig en de spanning tussen Hannah en Lara neemt een verrassende wending.

 • 4

  Ace of Stew Face

  +

  Het dreigt slecht weer te worden en Hannah kan alleen op Jess rekenen. Kapitein Sandy en Malia spreken het team aan op kwalijk gedrag. Kiko bereidt een lunch voor de eerste excursie.

 • 5

  Bringing the Thunder

  +

  Door een zware onweerstorm dreigt de Wellington in de haven te moeten blijven. Rob en Jessica hebben het steeds leuker met elkaar. Kiko krijgt te stellen met veeleisende gasten.

 • 6

  Oh Snap!

  +

  Kiko staat voor een grote uitdaging als gasten vrienden voor een zesgangendiner uitnodigen. Hannah confronteert Bugsy met hun verleden.

 • 7

  No Mushroom for Error

  +

  Jess is gewond, maar wil op de boot blijven. Het ongepaste gedrag van een ander crewlid doet hem eindelijk de das om. De veeleisende gasten zorgen voor barstjes in de relatie van Hannah en Bugsy.

 • 8

  Rise and Don't Shine

  +

  Kiko moet het hoofd bieden aan veeleisende gasten. Kapitein Sandy maakt zich zorgen om de inspanningen van het personeel. Een onverwachte klacht dwingt kapitein Sandy een ultimatum te stellen.

 • 9

  Viva, Loss Vegas

  +

  Als de crew een avondje uitgaat, lucht Alex zijn hart bij Bugsy. Kapitein Sandy heeft kritiek op Jess' functioneren in de wasruimte. Malia belandt in een noodsituatie.

 • 10

  Closing Time

  +

  Kapitein Sandy en Kiko staan na een belangrijk diner op een kruispunt. Hannah probeert ondanks alle stress het hoofd recht te houden. Rob en Jess gaan op excursie naar Valldemossa.

 • 11

  Cabin Fever

  +

  De crew geniet van een dagje vrij in een exclusieve strandclub op Mallorca. De romantiek hangt in de lucht als Malia's vriend Tom op bezoek komt. Kapitein Sandy zoekt vervanging voor Kiko.

  Wanneer te zien
  woensdag 3 maart om 08.25
  Op FOX
 • 12

  There's No Place Like Home

  +

  Hannah staat met haar rug tegen de muur. Kapitein Sandy moet een moeilijk besluit nemen dat de toekomst van de Wellington zal bepalen. Bugsy staat voor een nieuwe uitdaging.

  Wanneer te zien
  woensdag 3 maart om 09.10
  Op FOX
 • 13

  Welcome Back

  +

  Na het vertrek van Hannah doet Budsy veel moeite om de boel draaiende te houden. Een sceptische Jess staat haar terzijde. Malia worstelt om het gefrustreerde team aan te sturen.

  Wanneer te zien
  woensdag 3 maart om 16.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 4 maart om 09.00
  Op FOX
 • 14

  Whole New Ballgame

  +

  Honkballegende Johnny Damon wil varen bij Ibiza. Tom moet ervoor zorgen dat Damon dit keer beter te eten krijgt. Nu Aesha aan boord is, heeft Bugsy weer hoop voor het team benedendeks.

  Wanneer te zien
  woensdag 3 maart om 17.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 4 maart om 09.50
  Op FOX
 • 15

  Shot Through the Heart, and Ibiza's to Blame

  +

  Jess moet dealen met een medische kwaal. Rob wekt de ergernis van Malia doordat hij onderdeks niet presteert. Aesha heeft heimwee. De crew gaat uit op Ibiza.

  Wanneer te zien
  donderdag 4 maart om 16.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 6 maart om 14.05
  Op FOX
 • 16

  Cool as a Cucumber

  +

  Na een nacht op Ibiza moeten Rob en Jess het bijleggen. De nieuwe gasten sluiten een weddenschap met Bugsy terwijl kapitein Sandy een ramp moet voorkomen. Tom draait door na een vraag van een gast.

  Wanneer te zien
  donderdag 4 maart om 17.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 5 maart om 08.30
  Op FOX
 • 17

  Something's Fishy

  +

  Bugsy organiseert een thema-avond. De spanning tussen kapitein Sandy en Tom loopt op. Jess is Aesha zat. Alex vraagt Bugsy naar hun relatie. Wegens een grove fout wil een bemanningslid opstappen.

  Wanneer te zien
  vrijdag 5 maart om 16.15
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 6 maart om 15.50
  Op FOX
 • 18

  A Real Handful

  +

  Problemen met de voorraad maken Tom furieus. Mahlia en Bugsy proberen de boel te sussen. Rob en Alex worden aangestaard door de gasten. Een foto van Rob en Aesha is Jess te veel.

  Wanneer te zien
  vrijdag 5 maart om 17.10
  Op FOX
 • 19

  The Bali Is in Your Court

  +

  Jess toont Aesha de foto. Tom probeert z'n frustraties in te dammen terwijl Malia wacht op het onvermijdelijke. Aesha neemt een beslissing over haar toekomst. Rob hoeft niet met Jess naar Bali.

  Wanneer te zien
  maandag 8 maart om 16.10
  Op FOX
 • 20

  A Mighty Wind

  +

  Kapitein Sandy wikkelt het seizoen af. Aesha's carrière zit erop. Tom moet de laatste horde nemen. Alex hoopt het bij te leggen met Bugsy. Op hun laatste avond uit krijgt de bemanning een verrassing.

  Wanneer te zien
  maandag 8 maart om 17.10
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 9 maart om 16.15
  Op FOX