American Horror Story

NL4 - 16NL4 - 16

zondag 31 maart 23.55

Zandloper

Seizoen 8
00:10

Wanneer te zien

 1. zondag 31 maart om 23.55

  Forbidden Fruit (Afl.03 - S08)

 2. maandag 1 april om 00.50

  Could It be... Satan? (Afl.04 - S08)

 3. zondag 7 april om 23.50

  Boy Wonder (Afl.05 - S08)

Samenvatting

Het nieuwste seizoen van American Horror Story genaamd 'Apocalypse', speelt zich dit keer af in de nabije toekomst en is natuurlijk weer te zien bij FOX.

Video's

Afleveringen

 • 1

  The End

  +

  Voor de inwoners van Los Angeles is het einde der tijden nabij. Over de hele wereld zijn al veel grote steden verwoest, en nu zal de vernietigende regen van kernraketten ook op LA inslaan.

 • 2

  The Morning After

  +

  Na een merkwaardig incident met slangen vertelt nieuwkomer Michael Langdon dat verscheidene andere buitenposten door kannibalen zijn overvallen en verwoest. Een woedende Gallant moet kiezen.

 • 3

  Forbidden Fruit

  +

  Michael spaart het leven van Timothy en Gallant. Michael en Dinah hebben een verleden, en Michael licht een tipje van de sluier op van zijn plannen voor de opbouw van een nieuwe wereld.

  Wanneer te zien
  zondag 31 maart om 23.55
  Op FOX
 • 4

  Could It be... Satan?

  +

  Michaels verleden als tiener wordt onthuld, en ook hoe hij op Hawthorne Boys' School is beland.

  Wanneer te zien
  maandag 1 april om 00.50
  Op FOX
 • 5

  Boy Wonder

  +

  Nadat Cordelia getuige is geweest van de Apocalyps, moet ze Michael snel tegen zien te houden, wil ze niet het einde der tijden tegemoetgaan.

  Wanneer te zien
  zondag 7 april om 23.50
  Op FOX
 • 6

  Return to Murder House

  +

  Als ze naar het 'Moordhuis' worden gestuurd om informatie te verzamelen over Langdons verleden, ontdekken Madison en Behold een ijzingwekkend geheim over de volgende Supreme.

  Wanneer te zien
  maandag 8 april om 00.45
  Op FOX
 • 7

  Traitor

  +

  De heksen werven een helderziende aan om de bedriegers in hun midden te ontmaskeren. Cordelia wil een deal sluiten met een ander soort duivel.

  Wanneer te zien
  zondag 14 april om 23.50
  Op FOX
 • 8

  Sojourn

  +

  Michael zweert wraak als hij stuit op de verkoolde resten van zijn collega's en adviseurs, onder wie Ms Mead. Verteerd door twijfel en verdriet, gaat hij op zoek naar zijn plaats in de wereld.

  Wanneer te zien
  maandag 15 april om 00.50
  Op FOX
 • 9

  Apocalypse: Fire and Reign

  +

  Mutt en Jeff betreuren de staat van de samenleving en vestigen hun hoop op de toekomst. Michael en de 'herrezen' Ms Mead verbreken de magische bescherming van de Academie van Miss Robichau.

  Wanneer te zien
  zondag 21 april om 23.55
  Op FOX
 • 10

  Apocalypse Then

  +

  Myrtle brengt een bezoek aan de roboticafabriek. Ze hoort van Michaels plannen en hypnotiseert Mutt en Jeff om zich voor de familie St. Pierre Vanderbilt te verzekeren van 4 plaatsen bij Outpost 3.

Specials