According to Jim

vrijdag 18.20

According to Jim © ABC Studios
According to Jim

Wanneer te zien

 1. vrijdag 29 mei om 18.20

  The Baby Monitor (Afl.03 - S02)

 2. vrijdag 29 mei om 18.50

  Pizza Boy (Afl.04 - S02)

 3. vrijdag 29 mei om 19.20

  The Closet (Afl.05 - S02)

Samenvatting

Jim (James Belushi), een Amerikaanse machoman, heeft een groot hart voor zijn vrouw Cheryl (Courtney Thorne-Smith) en zijn kinderen Ruby, Gracie en Kyle. Hij werkt als voorman in de bouw samen met zijn beste vriend en zwager Andy. Schoonzus Dana komt vaak langs waar niet iedereen blij mee is.

Afleveringen

 • 1

  Foul Ball

  +

  Jim trakteert Kyle op zijn eerste honkbalwedstrijd in plaats van hem naar zijn eerste dag in de kleuterklas te brengen. Cheryl is daar niet blij mee.

 • 2

  The Tale of the Tape (I)

  +

  Jim wordt door zijn nieuwe zwager uitgedaagd op romantisch vlak. Hij is bang dat de romantische verwachtingen van Cheryl zullen stijgen wanneer Ryan Dana overstelpt met bloemen en geschenkjes.

 • 3

  The Tale of the Tape (II)

  +

  Jim ontdekt dat de tape die Cheryl hem als romantisch geschenk heeft gegeven voordat ze met elkaar gingen trouwden, eigenlijk een cadeau was van het ex-vriendje van Cheryl.

 • 4

  Charity Begins at Hef's

  +

  Cheryl wint met een liefdadigheidswedstrijd twee tickets voor een bezoek aan de beruchte Playboy Mansion. Ze besluit Dana mee te nemen en niet Jim.

 • 5

  The Race

  +

  Jim is niet bepaald in vorm, maar toch neemt hij deel aan een tien kilometer lange loopwedstrijd. HIj doet dat om Kyle te leren dat hij nooit mag opgeven omdat die wil stoppen met basketbal.

 • 6

  Anec-Dont's

  +

  Cheryl en Jim dagen elkaar uit wie de beste anekdote kan vertellen. Cheryl besluit Dana's ontmoeting met Oprah te 'stelen' en Jim verzint dat er een brand is geweest in zijn bouwbedrijf.

 • 7

  The Chick Whisperer

  +

  Jim helpt Andy een mooie vrouw te versieren in een bar, maar ze blijkt gestoord te zijn. Uiteindelijk verlaat ze Andy en begint ze Jim te stalken.

 • 8

  James & the Annoying Peach

  +

  Om Jim te doen inzien hoe belangrijk communiceren is, besluit Cheryl drie dagen niet meer met hem te spreken.