9-1-1: Lone Star

zondag 1 januari 22.55

© 2022 20th Television. All rights reserved.
9-1-1: Lone Star

Wanneer te zien

 1. dinsdag 20 december om 00.00

  Pilot (Afl.01 - S01)

 2. dinsdag 20 december om 01.00

  Yee-Haw (Afl.02 - S01)

 3. dinsdag 27 december om 00.00

  Texas Proud (Afl.03 - S01)

Samenvatting

Seizoen 3 begint met voldoende spanning wanneer een onverwacht koufront een ijsstorm naar Austin brengt en noodsituaties veroorzaakt. Ondertussen moet Owen omgaan met de sluiting van de 126 en wennen Tommy, T.K. En Nancy aan hun nieuwe baan. Judd en Grace bereiden zich voor op de komst van hun eerste baby.

 

Afleveringen

 • 1

  The Big Chill

  +

  Een onverwachte koufront brengt een ijsstorm naar Austin en veroorzaakt noodsituaties.

 • 2

  Thin Ice

  +

  Terwijl de ijsstorm verwoesting blijft veroorzaken in Austin, racen Tommy, T.K. en Gillian om een ​​jongetje te redden dat in een bevroren vijver is gevallen.

 • 3

  Shock & Thaw

  +

  De ijsstorm raast door. Owen zet zich in om de levens van de gestrande migranten te redden; T.K.'s leven staat op het spel en Grace bereidt zich voor op de geboorte van haar baby.

 • 4

  Child Care

  +

  De leden van de 126 arriveren bij een huisbrand en ontdekken dat de jonge dochter van een stel wordt vermist. Dan ontmoet Judd een tiener die een grote invloed op hem heeft.

 • 5

  The ATX-Files

  +

  In een poging om een ​​band met Wyatt te krijgen, gaan Owen en Judd op jacht naar buitenaardse wezens, maar hun zoektocht neemt een andere wending wanneer ze twee dode lichamen vinden.

 • 6

  Red vs. Blue

  +

  Een brandweerman uit New York verhuist met zijn zoon naar Austin, Texas, waar hij werkt om mensenlevens te redden en tegelijkertijd zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.

 • 7

  In the Unlikely Event of an Emergency

  +

  Een brandweerman uit New York verhuist met zijn zoon naar Austin, Texas, waar hij werkt om mensenlevens te redden en tegelijkertijd zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.

 • 8

  Push

  +

  Grace komt in de ijsstorm terecht terwijl ze aan het bevallen is, en Judd, Owen en Tommy haasten zich om haar te vinden.

 • 9

  The Bird

  +

  De leden van de 126 komen in actie wanneer een verrassende militaire thuiskomst uitmondt in chaos. Ondertussen is Owen verantwoordelijk voor het zorgen voor een spraakzaam huisdier, krijgt Paul te maken met een medisch noodgeval en gaat Tommy op haar eerste date sinds het overlijden van Charles.

 • 10

  Parental Guidance

  +

  Owen, Tommy en de 126 schieten te hulp wanneer een restaurant met een middeleeuws thema een geval van koolmonoxidevergiftiging krijgt. Ondertussen maakt de bemanning zich zorgen dat Paul mentaal nog steeds niet hersteld is van zijn operatie en zijn vriendschap met Marjan voorbij is. Mateo krijgt een promotie aangeboden door zijn oude brandweerkapitein, maar realiseert zich al snel dat hij niet de man is die hij ooit kende.

 • 11

  Prince Albert in a Can

  +

  Owen en de 126 schieten te hulp wanneer Catherine op het kantoor van de gouverneur een pakket ontvangt dat mogelijk een biologisch gevaar bevat. Ondertussen werken Grace en Carlos samen om een valse 9-1-1-oproep te onderzoeken die dodelijk wordt.

 • 12

  Negative Space

  +

  Owen vreest dat het verleden hem achtervolgt wanneer een stalker hem en Catherine op het spel zet. Tommy en Nancy worden geconfronteerd met de gevolgen wanneer Nancy het leven redt van een vrouw die een 'niet reanimeren'-armband draagt.

 • 13

  Riddle of the Sphinx

  +

  De leden van de 126 racen om een ​​mysterieus slachtoffer bij een auto-ongeluk te vinden en vervolgens te redden. Owen kampt met een crisis in zijn relatie met Catherine. Carlos is verrast als hij T.K.'s AA-sponsor ontmoet.

 • 14

  Impulse Control

  +

  Owen en de 126 racen naar noodsituaties, allemaal met één gemeenschappelijk element dat ze samenbindt. Tommy's zwager verschijnt onverwachts in Austin en Marjan confronteert Owen met zijn woedebeheersingsproblemen.

 • 15

  Down to Clown

  +

  Owen heeft een doorbraak in therapie. Grace zoekt contact met een collega, maar heeft spijt als Judd meer biedt dan ze van plan was. Ook heeft een clown een noodgeval op het verjaardagsfeestje van een jonge jongen en Tommy, T.K. en Nancy haasten zich om een ​​overlevende te helpen die een pijnlijke ontmoeting heeft met een reptiel.

 • 16

  Shift-Less

  +

  Owen reist naar Los Angeles om zijn vervreemde vader en enkele pijnlijke jeugdherinneringen te confronteren. Judd neemt Wyatt mee naar zijn familieboerderij waar een noodgeval hen dichter bij elkaar brengt.

 • 17

  Spring Cleaning

  +

  De 126 reageren op noodsituaties wanneer een man in een afvalpers valt en een uitzinnige moeder haar kinderen probeert te redden in een op hol geslagen auto. Tommy en Julius groeien naar elkaar toe als twee teamleden het oneens zijn over het geheim houden van hun romance.

 • 18

  A Bright and Cloudless Morning

  +

  De 126 komt samen wanneer een van hen vast komt te zitten na een explosie in een gebouw. Ondertussen reflecteert Owen op zijn 9/11-ervaring, T.K. en Carlos komen tot een besluit en Tommy en Julius beslissen over hun toekomst.