9-1-1

zaterdag 21.55

Zenuwslopende serie 9-1-1 bij FOX

00:30

Wanneer te zien

 1. zaterdag 7 december om 21.55

  7.1 (Afl.02 - S02)

 2. maandag 9 december om 23.55

  7.1 (Afl.02 - S02)

 3. dinsdag 10 december om 21.55

  7.1 (Afl.02 - S02)

Samenvatting

In de Amerikaanse hitserie 9-1-1 krijg je een intense kijk in de chaotische wereld van de hulpdiensten. Met als gevolg de meest zenuwslopende, angstaanjagende of liefdevolle momenten.

Video's

Afleveringen

 • 1

  Under Pressure

  +

  Op een van de warmste dagen van het jaar hebben de hulpdiensten het zwaar als in de stad het ene na het andere aangrijpende incident plaatsvindt.

 • 2

  7.1

  +

  Als Los Angeles door een zware aardbeving wordt getroffen, stort een hoogbouwhotel in. De nooddiensten schieten de slachtoffers onder het puin en die hoog boven de grond te hulp.

  Wanneer te zien
  zaterdag 7 december om 21.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 9 december om 23.55
  Op FOX
 • 3

  Help Is Not Coming

  +

  De hulpdiensten zijn nog steeds druk met de nasleep van de aardbeving en de gevolgen van de dodelijke naschokken. Bobby en zijn team gaan door met het redden van slachtoffers uit een ingestort hotel.

  Wanneer te zien
  woensdag 11 december om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 14 december om 21.55
  Op FOX
 • 4

  Stuck

  +

  De nooddiensten schieten diverse slachtoffers te hulp die bekneld zitten. Intussen denkt Athena na over een promotie die voor haar een afscheid van het veld zou betekenen.

  Wanneer te zien
  woensdag 25 december om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 28 december om 21.55
  Op FOX
 • 5

  Awful People

  +

  Maddie wil de mensen van de hulpdiensten leren kennen en gaat mee met Athena, die van doen heeft met een ogenschijnlijk perfecte aanwinst voor de meldkamer.

  Wanneer te zien
  woensdag 1 januari om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 4 januari om 21.55
  Op FOX
 • 6

  Dosed

  +

  Als de hulpdiensten uitrukken voor een neergestorte nieuwshelikopter, worden ze ongewild het middelpunt van het eerste liveverslag van een enthousiaste reporter.

 • 7

  Haunted

  +

  Met Halloween rukken de hulpdiensten uit voor een reddingsoperatie op een begraafplaats, voor een nachtelijk ritje op een open wagen en voor een spookachtige Hollywood-optocht.

 • 8

  Buck, Actually

  +

  Buck gaat weer daten, maar hij is bang dat hij zich net zo schofterig zal gedragen als in de tijd voor Abby, terwijl hij zich ondertussen afvraagt of Maddie en Chimney meer zijn dan vrienden.

 • 9

  Hen Begins

  +

  Hen blikt terug op haar ontwikkeling die haar gemaakt heeft tot de brandweervrouw die ze nu is. Ze herinnert zich haar eerste ontmoetingen met Chimney en Athena.

Specials