9-1-1

Klappen voor de hulpverleners

Seizoen 3
00:30

Wanneer te zien

 1. vrijdag 3 december om 02.45

  Pilot (Afl.01 - S01)

 2. maandag 6 december om 04.45

  Pilot (Afl.01 - S01)

 3. vrijdag 10 december om 02.50

  Let Go (Afl.02 - S01)

Samenvatting

In de Amerikaanse hitserie 9-1-1 krijg je een intense kijk in de chaotische wereld van de hulpdiensten. Met als gevolg de meest zenuwslopende, angstaanjagende of liefdevolle momenten.

Video's

Afleveringen

 • 1

  The New Abnormal

  +

  Als de dam van het Hollywood Reservoir breekt, komen Bobby en de 118 in actie om passagiers te redden van een stadsbus. Het team past zich aan het leven als eerstehulpverleners tijdens de pandemie aan.

 • 2

  Alone Together

  +

  Na de damdoorbraak ontstaan enorme modderstromen in LA. Athena vecht om zichzelf en een vrouw met agorafobie te redden. Bobby, Hen en Eddie proberen wandelaars te redden bij het Hollywood sign.

 • 3

  Future Tense

  +

  De 118 bemanning strijdt om een man te redden die wordt belegerd door zijn hightech slimme huis en een yogalerares die haar visie heeft verloren. Athena jaagt op een bankrover vermomd met mondkapje.

 • 4

  9-1-1, What's Your Grievance?

  +

  Athena onderzoekt een mysterieuze moord tijdens een buurtfeest en de 118 bemanning haast zich om levens te redden vanwege een bommelding. Ondertussen heeft Chimney moeite om geheimen te bewaren.

 • 5

  Buck Begins

  +

  De 118 schiet te hulp om de levens te redden van arbeiders die vastzitten in een fabriek die in brand staat. Maddie onthult een pijnlijk familiegeheim waardoor Buck zijn jeugd onder ogen moet zien.

 • 6

  Jinx

  +

  De 118 geloven dat hun legendarische brandweerkazerne bijgeloof is uitgekomen als ze een dag uit de hel hebben met een eindeloze reeks bizarre noodoproepen.

 • 7

  There Goes the Neighborhood

  +

  De 118 haasten zich om een man te redden die vastzit onder een Humvee. Michael merkt vreemd gedrag op in een nabijgelegen appartement. Buck's terugkeer in het dating circuit loopt uit op een ramp.

 • 8

  Breaking Point

  +

  De 118 worden naar het vliegveld geroepen als een stewardess haar limiet bereikt met de passagiers van haar vlucht. Athena ontdekt dat het in quarantaine zijn bij een stel voor grote problemen zorgt.

 • 9

  Blindsided

  +

  Athena en de 118 gaan met spoed naar een dodelijk ongeval veroorzaakt door een dronken chauffeur. Hen en Karen bereiden hun pleegdochter Nia voor om te worden herenigd met haar biologische moeder.

 • 10

  Parenthood

  +

  De 118 reageert op telefoontjes over ouders en hun kinderen. Chimney en Maddie wennen aan het leven met hun baby. Hen en Karen zijn emotioneel kapot als Nia herenigd wordt met haar biologische moeder.

 • 11

  First Responders

  +

  De 118 haasten zich naar een hit-and-run die een bekend gezicht in kritieke toestand hebben achtergelaten. Athena onderzoekt de zaak van een vermiste vrouw die voor het laatst in een casino is gezien.

 • 12

  Treasure Hunt

  +

  Als een beroemde mysterieschrijver sterft, reageren Athena, Bobby en de 118 op de chaos die wordt veroorzaakt door een klopjacht in de stad naar een begraven schat die de auteur heeft achtergelaten.

 • 13

  Suspicion

  +

  De 118 wordt opgeroepen om een bruidzilla te redden bij een rampzalige bruiloft en voor de moeder die vastzit op het balkon. Hen speelt ondertussen medisch detective als haar moeder, Toni, ziek wordt.

 • 14

  Survivors

  +

  In de nasleep van de schietpartij zijn Athena en de 118 zeer alert wanneer een sluipschutter leden van de LAFD onder vuur neemt. Ondertussen neemt Maddie een grote levensbeslissing.

Specials