9-1-1

Promo

Seizoen 5
00:20

Wanneer te zien

 1. vrijdag 7 oktober om 01.30

  Fight or Flight (Afl.13 - S02)

 2. vrijdag 7 oktober om 02.15

  Broken (Afl.14 - S02)

 3. vrijdag 7 oktober om 03.00

  Ocean's 9-1-1 (Afl.15 - S02)

Samenvatting

9-1-1 seizoen 5 is terug!
In de herfstfinale van 9-1-1 stond Eddie op een splitsing en was zijn toekomst met de 118 onduidelijk. Wanneer de serie dit voorjaar terugkeert, schieten Athena, Bobby en de 118 te hulp om een ​​gezin te redden wiens pick-up truck is uitgerust met een pijpbom. Buck neemt een impulsieve relatiebeslissing en het team verwelkomt twee nieuwe leden.

 

Afleveringen

 • 11

  Outside Looking In

  +

  De 118 schiet te hulp om een ​​gezin te redden wiens pick-up truck is uitgerust met een pijpbom die zal ontploffen als het voertuig langzamer gaat dan 55 mijl per uur. Ondertussen maakt Eddie een moeilijke overgang naar zijn nieuwe baan door, neemt Buck een impulsieve relatiebeslissing en verwelkomen de 118 twee nieuwe leden in het team.

 • 12

  Fear-O-Phobia

  +

  Athena onderzoekt een overval bij een tankstation die een onverwachte wending neemt. Bobby en de 126 racen om een ​​beginnende duiker te redden die in paniek raakt terwijl hij in een haaienkooi zit, en een huisoppas die doodsbang is voor spinnen. Eddie bereikt zijn breekpunt, Chimney keert terug naar de 118 en Maddie deelt wat nieuws met Buck, die beseft dat hij met Taylor moet praten.

 • 13

  Dumb Luck

  +

  De leden van de 118 komen in actie wanneer een vrouw over haar penthouse-balkon valt. Ondertussen onderzoekt Athena wanneer een fietser aan een stopbord wordt gespietst, Eddie begint met zijn therapie voor zijn PTSS en het schuldgevoel van de overlevende, en Maddie vreest het ergste als Jee-Yun ziek wordt.

 • 14

  Fomo

  +

  De 118 racet naar een influencer in een sauna en een noodgeval op een realityshow-huwelijk. Maddie maakt zich zorgen dat ze veel primeurs van Jee-Yun heeft gemist, May twijfelt aan Athena's carrière en Hen en Karen proberen het plezier in hun relatie terug te vinden.

 • 15

  Boston

  +

  Chimney is vastbesloten om een ​​vermiste Maddie te vinden in de chaos van St. Patrick's Day.

 • 16

  May Day

  +

  Het 9-1-1-callcenter gaat in vlammen op: Bobby riskeert zijn leven om May te redden en Claudette, Buck en Eddie werken samen om een ​​gewonde elektricien te helpen en Chimney en zijn broer werken voor het eerst samen als brandweerlieden.

 • 17

  Hero Complex

  +

  Na een mysterieuze dood brengen Hen en Chimney hun leven in gevaar wanneer ze vermoeden dat iemand voor God speelt om zichzelf op een held te laten lijken. Eddie bezoekt Texas, waar hij zich probeert te verzoenen met zijn vader.

 • 18

  Starting Over

  +

  Weer een dag in het leven van de 118, terwijl de leden racen om een ​​wellness-retraite-goeroe op een klif te redden nadat zijn volgelingen zich tegen hem keren. Vervolgens reageren ze op een noodoproep in een luxe kapsalon. Ondertussen overweegt Maddie weer aan het werk te gaan, nemen Eddie en May beslissingen over hun toekomst, net als Buck en Taylor, en komen de 118 bijeen voor een verrassingshuwelijk.

Specials