Judge Judy

vrijdag 14.25

NL1 - ALNL1 - AL
Judge Judy

Wanneer te zien

 1. vrijdag 24 februari om 10.55

  Roaches, Maggots and Clutter?!; Teenage Car Slam! (A109 - S20)

 2. vrijdag 24 februari om 11.20

  Birthday Boy's Bottom Bitten!; Van Love Gone Wrong (A110 - S20)

 3. vrijdag 24 februari om 14.25

  Creepy Gardening (A111 - S20)

Samenvatting

Judge Judy Sheindlin, een voormalig rechter uit New York, pakt kleine zaken aan met haar no-nonsense houding. Aan haar zijde staat deurwaarder Petri Hawkins-Byrd die orde houdt in de rechtbank.

Afleveringen

Seizoen 20
 • 1

  Catfight at a Custody Exchange!

  +

  Een moeder en een oppas staan tegenover elkaar voor de rechter na geweldpleging in een McDonald's. De oppas beschuldigt de moeder van mishandeling van haar kinderen.

 • 2

  Let Me See My Daughter

  +

  Een ongehuwd stel daagt elkaar voor het gerecht. Het gaat daarbij om een nepcontactverbod, ruzie om de voogdij en om woonomstandigheden die voor een kind van zeven ongeschikt zijn.

 • 3

  Troubled Teens, Computer Fiends?; 40-Year Age Difference!

  +

  Een vrouw dient een aanklacht in over haar computer en geeft haar nicht de schuld. Een 64-jarige beschuldigt zijn ex van 22 ervan dat zij zijn auto in de prak heeft gereden, maar zij weet van niks.

 • 4

  VIP Limo Loopiness!; My Dog is a Mini Me!

  +

  De eigenaar van een limousineverhuurbedrijf geeft een chauffeur de schuld van schade aan een auto. Een vrouw is dol op haar hond, maar wil haar ex niet de rekeningen van de dierenarts vergoeden.

 • 5

  When You're Hot, You're Hot!; Hard Times Break-In

  +

  Twee zussen hebben ruzie over een jackpot en een lening. Een vrouw geeft toe dat ze heeft ingebroken in haar voormalige woning, maar ze is het met de huisbaas oneens over welke deur het was.

 • 6

  Honey, I Shrunk Your Pants; Child Support Me Not

  +

  Een vrouw is boos omdat haar dure broek is gekrompen. Ze ontkent dat ze uit wraak een auto heeft beschadigd. Alimentatie wordt een probleem als een tienermeisje bij haar vader intrekt.

 • 7

  Ex-Fiancee Fight!

  +

  Een vrouw zegt dat haar ex, die een contactverbod heeft, haar auto heeft geramd, maar dat ze geen aangifte bij de politie durfde te doen. Maar nu dient ze dan toch een aanklacht in.

 • 8

  Harrowing Dog Attack Drama!; Jealous Rock-Throwing Rage!

  +

  Een vrouw is overstuur als ze vertelt hoe haar hond door een buldog werd aangevallen. Een man die de auto van een ander op de oprit van zijn vriendin had zien staan, wordt van vandalisme beschuldigd.

 • 9

  Rent Free for All; Location Scout Harassment?!

  +

  Een vrouw die gratis woont, zegt dat de huiseigenaar illegaal kamers verhuurt en haar valselijk heeft laten arresteren. Een stagiair beschuldigt een locationscout van ongewenste intimiteiten.

 • 10

  Hotel Room Destruction!; Rent-A-Church

  +

  Een vrouw daagt haar ex voor de rechter voor het vernielen van een hotelkamer. Een voormalig huurder daagt een verhuurder voor de rechter voor teruggave van huur en de waarborgsom.

 • 11

  Mocked After Being Attacked?!; Girlfriend Causes Heart Failure?!

  +

  Een vrouw zegt dat ze bij een ommetje door een hond werd aangevallen en dat ze door de eigenaar werd bespot. Een man beweert dat zijn ex zijn auto beschadigd heeft. Dat bezorgde hem een hartaanval.

 • 12

  Judge Judy 101!; Lovers Too Soon?!

  +

  Een stel heeft ruzie over een gemeenschappelijke bankrekening. Rechter Judy moet hen op wijzen op de drie regels die in haar rechtbank gelden.

 • 13

  $14,000 Out the Window?!; Show Me the Bail Money!

  +

  Een vrouw zegt dat ze haar huurwoning is uitgezet, terwijl ze duizenden dollars in het huis heeft geïnvesteerd. Een man die uit de gevangenis is vrijgelaten zegt dat een vriend de borg heeft gehouden.

 • 14

  Why Own a Pit Bull?; Mother's Day Car Bashing!

  +

  Een man verdedigt het gedrag van zijn pitbull na een aanval op een hondje. Een vrouw die tegen de auto van haar buurman is gebotst, zegt dat ze een black-out had en van niks meer weet.

 • 15

  Mormon Good Will Hunting; Family No More!

  +

  Een vrouw die door de kerk werd geholpen, zegt onrechtmatig uit huis gezet te zijn en wil haar spullen vergoed hebben. Een man eist van zijn schoonzus de onbetaalde huur op en betaling van een lening.

 • 16

  Troubled Teens' Crash Pad!; Pit Bull Breakout!

  +

  Een vrouw die probleemjongeren bij zich in huis neemt, zegt dat een van hen haar auto en sieraden heeft gestolen. Hondeneigenaren hebben ruzie nadat een pitbull een aangelijnde hond heeft aangevallen.

 • 17

  Ditched and Drunk?; Tax Woes Kill A Friendship!

  +

  Een man ontkent dat hij de telefoon van zijn ex heeft vernield, haar tas heeft gestolen en haar bij de pomp heeft laten staan terwijl ze onder invloed was. Vrienden van een stel willen hun geld terug.

 • 18

  The Black Eye Whodunit?!

  +

  Twee vrouwen hebben met elkaar gevochten. Rechter Judy moet bepalen wat de oorzaak van hun letsel is, want ze zeggen allebei dat ze ander met geen vinger hebben aangeraakt.

 • 19

  Therapy Dog Defender!; Family Fraud?!; Believe It or Not?

  +

  Een vrouw zegt dat een pitbull haar hond verwond heeft. Een tweede vrouw beschuldigt haar dochter van identiteitsfraude, en een derde vrouw zegt dat ze de hypotheek van haar ex contant betaald heeft.

 • 20

  Dirty Hands Dilemma!; Stop Stabbing My Vicious Dog!

  +

  Rechter Judy kapittelt twee partijen die ruziën over een uithuiszetting. De eigenaar van een pitbull zegt dat iemand zijn hond heeft gestoken nadat die in een park een ander dier had aangevallen.

 • 21

  Payback Break-In?!; Grandmother's Meddling!

  +

  Een man zegt dat zijn ex bij hem heeft ingebroken om zijn spullen te stelen. Een oma is boos op de vader van haar kleinkinderen, omdat ze kleren droegen die zij niet voor hen had gekocht.

 • 22

  Dog Mauling Caught on Tape!; Cruising Online Crush!

  +

  Op beelden is te zien hoe een terriër door een andere hond wordt gedood. Twee mensen die elkaar online hebben leren kennen, zijn boos en hebben ruzie over een droomcruise die niet is doorgegaan.

 • 23

  Casanova Stallion; Heated Horses on the Loose!

  +

  Een ontsnapte hengst heeft een paar merries gedekt. De eigenaar van de merries eist castratie van de hengst en vergoeding van de medische kosten en de stalkosten van de merries.

 • 24

  Wedding Planner Nightmare!

  +

  Een pasgetrouwd stel heeft een hele rits klachten over hun weddingplanner, die zegt dat het budget niet toereikend was voor alle wensen.

 • 25

  Hair Relaxing Fallout!; Bulldog Buddies No More!

  +

  Een vrouw stelt dat een kapper verantwoordelijk is voor haar haaruitval, maar hij zegt dat ze het aan zichzelf te wijten heeft. Een vrouw brengt een hond na drie jaar terug en eist betaling.

 • 26

  Suicide Shocker

  +

  Een man wiens zoon zelfmoord heeft gepleegd, zet een gruwelijke foto van de zelfmoord als pressiemiddel in tegen zijn voormalige schoondochter. Hij eist betaling van een lening en schadevergoeding.

 • 27

  Liquor License Losers?

  +

  De verweerder stelt dat hij geen garanties heeft gegeven, maar de eisers zeggen dat hij hen als hun consultant een slijtersvergunning had moeten bezorgen.

 • 28

  Funeral, Fighting and Drug Abuse?!

  +

  Drie kinderen die hun moeder zijn verloren, ruziën over de erfenis, een levensverzekering en de kosten van de uitvaart.

 • 29

  Two Tons of Yard Garbage?!; Scary Homeless Friends?

  +

  Een huurbaas is vergeten om bewijs mee te nemen van een enorme berg troep in zijn voortuin. Een vrouw zegt dat ze is verhuisd vanwege de 'gevaarlijke kennissen' van haar voormalige huisgenoot.

 • 30

  Unsafe and Sorry Roommate?!; Angry Father of the Bride

  +

  Een huurbaas voert een aantal redenen aan waarom een huisgenoot moest vertrekken. Een stel sleept een bruilofts-dj voor de rechter omdat het paar de aanbetaling terug wil.

 • 31

  Exotic Chandelier Scam?; Criminal Car Sale?!

  +

  Een edelsmid beweert dat een opdrachtgever weigert te betalen, terwijl die zegt dat de edelsmid zijn kandelaber heeft beschadigd. Een vrouw claimt dat een man haar valselijk een auto heeft verkocht.

 • 32

  Tortoise Resort Fail; Puppy Buyer Remorse

  +

  Een vrouw laat 'n man 'n onderkomen voor haar schildpadden bouwen. Ze zegt dat ze hem ervoor heeft betaald, maar dat hij niks heeft gedaan. Een man zegt dat de Pekinees die hij gekocht heeft, vals is.

 • 33

  Jealous Vigilante Justice?; Disabled Mom, Disobedient Daughter?

  +

  Een man beweert dat z'n ex-vriendin uit woede zijn voertuig heeft vernield. Een dochter zegt dat haar moeder haar ten onrechte uit huis heeft gezet, alleen omdat haar vriendje zou blijven slapen.

 • 34

  Chased and Beaten by Neighbors?!

  +

  Een vrouw zegt dat de eigenaren van een hond haar in elkaar hebben geslagen, omdat zij hun hond - en hen - met peperspray heeft besproeid.

 • 35

  Small Dog vs. Smaller Baby!

  +

  Twee exen ruziën na de geboorte van een kind over de voogdij over een hond. Ook een contactverbod komt ter sprake.

 • 36

  Child Slams Into Car!; Truck Driving Mama's Boy?

  +

  Een jongen die op straat speelt, komt onzacht in aanraking met de auto van 'n pizzakoerier. Een man zegt dat hij zijn nieuwe vriendin om geld heeft gevraagd voor een rijschool en voor levensonderhoud.

 • 37

  Mother-Daughter Custody Fight!; Sellout Crowd Scam?

  +

  Een vrouw aanvaardt hulp van haar moeder om zo de voogdij over haar dochter te behouden. Voormalige vrienden ruziën over kaartjes voor een uitverkocht concert.

 • 38

  Nosy Neighbor Defames Pastor?!; Money Order Thief?!

  +

  De eigenaar van een salon baalt ervan dat kerkgangers haar parkeerplaats gebruiken en zegt tegen de politie dat ze dealen. Een man wordt beschuldigd van het wederrechtelijk innen van een wissel.

 • 39

  Drug Addict Beats Boyfriend?; Uninsured Menace!

  +

  Een man heeft twee dagen gezeten, omdat zijn ex beweert dat hij haar geslagen heeft. Een vrouw had voorrang, maar werd aangereden door een onverzekerde automobilist, die een stopteken had genegeerd.

 • 40

  Troubled Teen, Fighting Fathers!

  +

  Twee gescheiden ouders van een spijbelende dochter maken ruzie over wie het kind discipline moet bijbrengen. Ook een vernielde mobiele telefoon speelt een rol.

 • 41

  Nice Guy or Nasty Drunk?!; Car Rental Racket!

  +

  Een man is mishandeld, maar hij wordt ervan beschuldigd dat hij vrouwen lastigviel. Een man beschuldigt zijn ex van diefstal van zijn huurauto, maar zij zegt dat hij die voor haar had gehuurd.

 • 42

  The Good Samaritan of Kitchens; Big Time Buyer's Remorse

  +

  Een man zegt dat hij aardig wou zijn voor de verhuurster door alle apparatuur uit de keuken te slopen. Een vrouw doet aangifte tegen de ex van haar zus, omdat hij haar geld schuldig zou zijn.

 • 43

  No Job...No Car!; Roommate Retaliation Party?

  +

  Een ontslagen vrouw kan haar auto niet langer betalen. Ze daagt de dealer voor de rechter voor de betaalde termijnen. Een huurbaas wil een huurder uitzetten, waarbij de dunne muren een rol spelen.

 • 44

  Out of Control Pet!; Sideswiped in the Night

  +

  Een vrouw geeft toe dat haar hondje niet was aangelijnd toen het bijna door een grote hond werd verscheurd. Slachtoffers van een verkeersongeluk eisen schadevergoeding van de veroorzaker.

 • 45

  Native American Reunion Fail!; Chihuahua Amputee

  +

  Familieleden die samen in zaken zijn gegaan, hebben ruzie over geld. Een rottweiler heeft een chihuahua gegrepen en diens pootje uitgespuwd, maar de eigenaar ontkent schuld.

 • 46

  Truth Has Its Day In Court!; Hijacked Rental Car, Stolen Cash?

  +

  Een vrouw met een gewelddadig verleden beweert dat ze door een andere vrouw wordt lastiggevallen. Een vrouw doet aangifte tegen haar ex voor het vernielen van haar huurauto.

 • 47

  Lovers or Roommates?; Dangerous Biker Boy

  +

  Twee mensen die ooit gelukkig met elkaar waren, beschuldigen elkaar van diefstal en mishandeling. Een buur heeft een jongetje op een geparkeerde auto zien botsen, maar zijn moeder ontkent.

 • 48

  Sisters, Funerals and Guns!; Ex-Lovers Laptop Fight!

  +

  Een vrouw zegt dat haar neef haar met een luchtbuks in het hoofd heeft geschoten, maar haar zus beweert dat ze inbrak. Een man zegt dat hij zijn ex wou helpen met de aanschaf van een pc.

 • 49

  Friends with Partial Benefits; Chill Dog Wreaks Havoc!

  +

  Een huurbaas zegt dat een huurder aan de drugs is, maar zij zegt dat hij haar tv kapot heeft gesmeten. Een tiener beweert dat een geleidehond voor duizenden dollars aan spullen heeft vernield.

 • 50

  1,000 Beer Bottles Clean-Up?!

  +

  Een vrouw zou een huis uitgewoond hebben, maar zij eist schadevergoeding van haar neef, aan wie ze de woning verhuurde. Zij zegt dat hij verantwoordelijk is, maar hij zegt dat zij liegt.

 • 51

  Extravagant Beach Wedding Fail!; Brother Sister Skirmish!

  +

  Een vrouw plant een dure bruiloft, maar komt er dan achter dat haar verloofde diep in de schulden zit. Een man wil dat de tekeningen van zijn kinderen op een muur van zijn zus behouden blijven.

 • 52

  Meth Mechanic Slander!; Safe Deer...Injured Car!

  +

  Een vrouw die ontevreden is over een monteur beweert dat hij aan de drugs is en licht Jeugdzorg over hem in, maar hij ontkent alles. Een werkgever eist dat een werknemer de schade aan 'n auto vergoedt.

 • 53

  Wedding Planner Rip-Off?!; Fatal Dog Walk?!

  +

  Een paar zegt dat de weddingplanner hun bruiloft heeft verpest door bloemen te stelen en hun gasten aan 't werk te zetten. Een man zegt dat de 12-jarige die zijn hond uitlaat, zijn dier heeft verwond.

 • 54

  Online Scammer?!; Music Blaring Recklessness?!; Baby Daddy Drama

  +

  Een man wordt beschuldigd van fraude. Een man ontkent een botsing, maar de vrouw van de andere auto zegt dat hij haar smeekte om niet de politie te bellen. Een huurbaas is boos over verbaal geweld.

 • 55

  My Neighbor Tackled Me!; Spiteful Car Ownership!

  +

  Bij een burenruzie vliegen de beschuldigingen over en weer. Een vrouw wil haar voormalige minnaar niet vergeven, die een auto in de prak heeft gereden. De schade bedraagt 4000 dollar.

 • 56

  Don't Show Up Drunk!; Mutual Combat Cruise?!

  +

  Een vrouw zegt dat de vader van haar kinderen haar auto heeft vernield toen ze hem de deur wees, omdat hij dronken was. Vroegere vrienden ruziën over een cruise, waarop klappen zijn gevallen.

 • 57

  Vengeful Ninja Brick Thrower?!; Lies, Lawyers and Landlords

  +

  Een man beschuldigt zijn ex ervan dat ze de voorruit van zijn auto heeft ingegooid met een baksteen. Een stel beweert dat de verhuurder hun lease contract heeft verbroken en hen onterecht uit huis heeft gegooid.

 • 58

  Drugs, Arrests and Gas Poisoning?!

  +

  Bij een geschil tussen een gescheiden stel en een verhuurder komen de uitstoot van gevaarlijke gassen, drugsgebruik en vandalisme kijken.

 • 59

  Bat Girl Goes Bonkers?!; Separation and the Single Mother

  +

  Een man zegt dat een vrouw hem heeft geslagen, omdat hij geld heeft gepakt van een onlangs overleden vriend. Een vrouw beweert dat ze geld gekregen heeft, maar de andere partij spreekt van een lening.

 • 60

  Horrifying Dog Death!; Bad Driver Caught on Tape!

  +

  Een hond wordt op een gladde straat overreden, en de buren ruziën over de aansprakelijkheid. Een bestuurder zegt dat hij geen schuld heeft aan een ongeluk op een parkeerplaats, maar er zijn beelden.

 • 61

  Don't Be a Bum Magnet!; When Doors Attack!

  +

  Een vrouw leent geld uit aan een knappe jongeman die ze via Facebook heeft leren kennen. Een oude deur valt op een auto.

 • 62

  Ex-Lover Caught Lying!; Get Out of Jail Rent Free!

  +

  Een vrouw sleept haar ex voor de rechter. Hij kan niet bewijzen dat hij de jeep verkocht heeft. Een vrouw eist van de ex van haar dochter de onbetaalde huur en vergoeding voor schade aan haar auto.

 • 63

  Front Porch from Hell!; Unfit for Each Other Roommates!

  +

  Een aannemer zegt dat een vrouw hem eruit heeft gegooid, maar zij vindt dat hij slecht werk heeft geleverd. Een huurder zegt dat ze alleen geschilderd heeft, maar de huurbaas spreekt over vernieling.

 • 64

  Don't Pee and Post!; Peace, Love and Broke-Down Bus!

  +

  Drie mannen worden geconfronteerd met een eis tot schadevergoeding na het schenden van een Zuidelijke vlag. Een man zegt dat zijn reisgenotes benzine hebben getankt, terwijl de auto op diesel rijdt.

 • 65

  World's Worst Healthcare Aid?!; Hostile, Loud and Annoying?!

  +

  Een vrouw wil geld zien van een man voor wie ze vier uur heeft gewerkt voor ze ontslagen werd. Een vrouw zegt dat een huurder zich onmogelijk ging gedragen toen hij eenmaal bij haar inwoonde.

 • 66

  The Tattle Tale and the Ex-Convict?!; Flooding and Fleeing!

  +

  Een aangetrouwde nicht van een vrouw zou geruchten over haar verspreiden, haar hebben mishandeld en een ketting hebben gestolen. Een vrouw beweert dat haar oom spullen van haar heeft vernield.

 • 67

  Say Yes to the Shoddy Dress?!; Consignment Nightmare!

  +

  Een tiener beweert dat een kleermaakster haar jurk niet heeft afgemaakt en dat die daarom uit elkaar viel. Een vrouw zegt dat iemand haar nieuwe designspullen op internet heeft verkocht.

 • 68

  Luxury Car Lemon?!; Austin Freebie!; Grandma the Car Thief?!

  +

  Een man verwijt een monteur schade aan zijn auto. Een ex erkent dat ze gebruik heeft gemaakt van een vliegticket. Een dochter wil de auto terug waarop haar moeder beslag heeft laten leggen.

 • 69

  Fairytale Pit Bull Story!; 30-Year Friendship Fail!

  +

  De eigenaar van negen pitbulls komt met een ongeloofwaardig verweer tegen de beschuldiging dat zijn honden een andere hond hebben aangevallen. Oude vrienden hebben spijt van een lening.

 • 70

  Truck Takes Out House!; Jealous Roommate Rage?!

  +

  Een automobiliste geeft toe dat ze haar huis is binnengereden, waardoor er een muur is ingestort. De huisgenote van een vriendin zegt dat de platonische relatie de reden was voor haar uithuiszetting.

 • 71

  Pro Squatters vs. Slumlords?

  +

  Verhuurders beschuldigen voormalige huurders van kraken en huurachterstand. De huurders stellen de verhuurders aansprakelijk voor waterschade.

 • 72

  Horse Abuse?!; Terrier Mauled by a Bear?!

  +

  Een vrouw beschuldigt een manegehoudster van het uithongeren van haar paarden. Een terriër zou door grote honden zijn aangevallen, maar de eigenaar van de honden zegt dat het een beer was.

 • 73

  The Case of the Stolen Bulldogs?

  +

  Als een vrouw een stel beschuldigt van de diefstal van haar honden, gaat het al gauw over doodsbedreigingen, dierenmishandeling en vergelding.

 • 74

  10-Year-Old Car Thief!; Motorcycle Enthusiasts Clash!

  +

  Een jongen gaat 's nachts joyriden en veroorzaakt een ongeluk. Een vrouw zegt dat er wederrechtelijk beslag is gelegd op haar motor. De verkoopster zegt dat de koper gelogen heeft over wie erop rijdt.

 • 75

  Muzzle Mishap Leads to Attack?!; Fix It Ticket Blues!

  +

  Een man zegt dat hij zijn hond niet kon muilkorven vanwege een wond aan zijn hand. Zijn hond heeft een andere hond verwond. Een vrouw krijgt een boete als ze in de auto van een vriendin rijdt.

 • 76

  Retaliation Fireworks?! Transgender Ex-Convict Wardrobe Malfunct

  +

  Zaak 1. Een vrouw zegt dat haar buurman haar dak met vuurwerk heeft beschadigd. Ze zegt dat het opzet was. Zaak 2. Een transgender met een kledingprobleem.

 • 77

  Judge Judy Busts a Liar! Horse Repo!

  +

  Zaak 1. Twee automobilisten zijn op elkaar gebotst, en beiden zeggen dat ze verzekerd zijn. De rechter pleegt een telefoontje om de waarheid te achterhalen. Zaak 2. Beslaglegging op een paard.

 • 78

  Death Divides a Family! Baby Daddy Drama

  +

  Moeder en zoon ruziën met een geestelijke over de erfenis van een televisie. Een vrouw eist van de vader van hun zoon van 20 dat hij diens medische kosten betaalt.

 • 79

  Hong Kong Freak-out?!; Pit Bull Arm Chomp!

  +

  Zaak 1. De reis van een make-upartist naar Hongkong gaat gepaard met allerlei beschuldigingen als een oud-huisgenoot het voor gezien houdt. Zaak 2. Hap, zegt de pitbull.

 • 80

  Property Tax Rip-off?; Pain Med Payback?!;Mother's Klepto Keeper

  +

  Zaak 1. Een vrouw beschuldigt een vriend van diefstal van het geld dat voor de belasting was bestemd. Hij zegt dat hij heeft betaald. Zaak 2. Pijnbestrijding.

 • 81

  10-Year-Old Skater Vandal?!; Judge Judy's Exclusive Pez Dispense

  +

  Zaak 1. Een jongen komt ineens met een ander verhaal als hij voor de rechter staat i.v.m. een vernielde garagedeur. Zaak 2 gaat over een PEZ-dispenser.

 • 82

  When Bed Bugs Bite!; Dying Son, Deadbeat Dad?

  +

  Zaak 1. Een vrouw daagt haar ex-huurders voor de rechter i.v.m. een bedwantsenplaag. Zaak2. Stervende zoon, een nietsnut van een vader?

 • 83

  Drinks, Baseball and a Bailout!; Sibling Squatter?

  +

  Zaak1. Twee oud-geliefden ruziën over een onbetaalde lening voor een auto nadat een avond doorzakken is geëindigd met rijden onder invloed en verwijten van gezeur. Zaak 2. Kraker in de familie?

 • 84

  Pregnant Cow Cover-Up?!; The Disappearing Tax Refund!

  +

  Een vrouw koopt een drachtige koe die achteraf niet drachtig blijkt te zijn. Een vrouw geeft de belastingteruggave van de zoon van haar ex uit.

 • 85

  God Weighs In on Truck Dispute?!; Ex-Lovers Leftovers; BBQ Balan

  +

  Een man betaalt zijn auto niet af, omdat God de verkoper heeft verteld dat hij de auto cadeau moet doen. Een vrouw daagt haar ex voor de rechter vanwege de spullen die ze bij hem heeft achtergelaten.

 • 86

  Teen Vandalizes Grandma's Car?!; Father Son Drug Drama!

  +

  Een tiener wordt ervan beschuldigd dat hij zijn oma heeft bestolen en haar auto heeft bekrast. Een man beschuldigt zijn vader ervan dat die geld gepakt heeft dat voor medicijnen bestemd was.

 • 87

  Tree Root Ruckus!; Too Drunk to Remember?!

  +

  Buren ruziën over schadevergoeding als boomwortels een oprit stuk maken. Een vrouw wijst het idee van de hand dat ze te dronken was om zich het nieuws van haar huisgenoot te herinneren.

 • 88

  Fight at the Dealership!; WW2 Guns, Ex-Wives and a Chop Saw!

  +

  Een vrouw zegt dat haar ex haar mishandeld heeft na een ruzie over een gezamenlijke lening. Een man zegt dat degene die hem bij zich in huis nam, zijn spullen heeft gestolen.

 • 89

  Best Man Limo Disaster!; Black Lab Leftovers

  +

  Een vrijgezellenfeest eindigt met een beschadigde limousine. Een fokker wil geen geld teruggeven nadat een pup is teruggebracht.

 • 90

  Headlock Truck Fight!; Drive-Through of Shame!

  +

  Een man claimt beschadiging van zijn hoornvlies na de aanval van een ex. Een man daagt een vervreemd familielid voor de rechter, omdat die op zijn auto op de oprit is gebotst.

 • 91

  Little Dog vs. Little Brat?!; DJ Disappearing Act!

  +

  Een man daagt de eigenaar van een hond voor de rechter i.v.m. de medische kosten van zijn zoon. Een pasgetrouwd stel daagt een dj voor de rechter, omdat hij bij de bruiloft verstek heeft laten gaan.

 • 92

  Collision Caught on Tape!; Show Car Craziness!

  +

  Automobilisten ruziën over wie er schuld heeft aan een ongeluk. Een vrouw botst met haar op een DeLorean uit 1983. Ze zou onder invloed zijn geweest.

 • 93

  Child Abusing Animals?!; Family Fiasco!

  +

  Een vrouw wil dat de buren de kosten van de dierenarts betalen, omdat hun zoon van 9 haar hond heeft geschopt. Twee ouders eisen geld van hun zoon van 21, die hun huis en auto zou hebben beschadigd.

 • 94

  Females, Filth and Liquor?!; Trucker's Sin of Omission!

  +

  Studenten worden beschuldigd van vernielingen aan hun huurwoning. Ze ontkennen en eisen hun waarborgsom terug. De minnares van een getrouwde man eist de terugbetaling van een lening.

 • 95

  Fight of the Goonies' Fanatics; Teen Flies off the Handle!

  +

  Twee zussen hebben ruzie over de huur en vermiste spullen. Een tiener wordt ervan beschuldigd dat ze de klink van de deur van haar vriends auto heeft gerukt en hem die in zijn gezicht heeft gegooid.

 • 96

  Restraining Order Scam?; Cologne Loan or Theft?!; Teenage Attent

  +

  Een vrouw zegt dat haar vriend haar niet voor de rechter zou dagen als zij de contactbeperkingen zou laten opheffen. Twee exen ruziën over dure zaken. Een tiener bekent schuld aan een ongeluk.

 • 97

  Siberian Husky Custody Fight!; Jail Time Payback!

  +

  Een tiener ruziet met zijn vader over het eigendom van een raszuivere husky. Een man die zegt dat hij een half jaar huur voor zijn huisgenoot heeft betaald, wil het geld terug.

 • 98

  Mama Drama!; Ex-Lover Left in the Dust?!

  +

  Een vrouw zegt dat haar zoon en zijn vrouw haar auto hebben gestolen. Een vrouw zou haar ex-vriend met een huurprobleem opzadelen door terug te gaan naar haar echtgenoot.

 • 99

  Deadbeat Gambling Baby Daddy?!; Detained by Immigration

  +

  Een moeder beschuldigt de vader van hun kinderen ervan dat hij geld vergokt dat voor hun levensonderhoud en medische kosten bestemd is. Een man zegt dat hij ten onrechte twee maanden heeft gezeten.

 • 100

  Faulty Fiance?!; Lovers' Playpen Party Pooper!

  +

  Een man rijdt in de auto van zijn verloofde door rood en veroorzaakt een ongeluk. Twee senioren die een relatie hadden, ruziën over een lening voor eten, luiers en een loophek.

 • 101

  Truck Deal Backfire!; Party Disaster or Cover-Up?

  +

  Een vriendin wil niet voor een auto betalen als ze erachter komt dat die ruim 300.000 km op de teller heeft staan. Een man ontkent dat hij het huis van zijn nicht heeft vernield, terwijl ze weg was.

 • 102

  Handyman Squatter?; Hazardous Waste of Space?

  +

  Een man eist geld van zijn oude verhuurster voor beschadigde en gestolen eigendommen, en zij zegt dat hij zijn huur niet heeft betaald. Een eigenaar wil geld zien van een huurder voor vernielingen.

 • 103

  A History of Violence?; Bad Check Bailout!

  +

  Een dakloze crimineel zegt dat zijn oud-huurbaas hem ten onrechte heeft laten arresteren. Een gedetineerde wordt beschuldigd van flirten met de echtgenoot van een lid van de Good Samaritan Society.

  Wanneer te zien
  zaterdag 25 februari om 11.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 104

  Woman Kicked Out of Courtroom!; Deceitful Divorcee?

  +

  De nieuwe eigenaren van een huis willen geld zien, omdat de verkoop tot contractbreuk zou hebben geleid. Een vrouw zegt dat haar vader de opbrengst van de verkoop van een huis niet heeft gedeeld.

  Wanneer te zien
  zaterdag 25 februari om 12.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 105

  Homeless Squatter on the Hot Seat?!; Runaway Cow Collision!

  +

  Een huurder die de huur niet heeft betaald daagt zijn ex-huisgenoot voor de rechter voor wederrechtelijke uithuiszetting. Een automobilist die op een ontsnapte koe is gebotst, wil schadevergoeding.

  Wanneer te zien
  zaterdag 25 februari om 12.25
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 106

  Sugar in the Gas Tank Payback?!; Hit and Run!

  +

  Een vrouw ontkent dat ze uit woede de auto van haar vriend heeft beschadigd. Een onverzekerde automobilist ontkent dat hij op een geparkeerde auto is gebotst en ervandoor is gegaan.

  Wanneer te zien
  zaterdag 25 februari om 12.55
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 107

  Newlywed Rings Ripped Off?!; Fire Rescue Heroics?

  +

  Er zijn spullen weg nadat een klusjesman, die alleen in huis was, een slot heeft vervangen. Een buur wordt verantwoordelijkheid voor een brand verweten en schade aan eigendommen.

  Wanneer te zien
  zondag 26 februari om 12.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 108

  Exposed Gun Goof!; Secret Love Affair Exposed!

  +

  Een beveiliger zegt dat hij een instructeur niet kon bereiken voor een bezoekje aan een schietbaan. Een vrouw komt erachter dat haar man haar bedriegt en wil scheiden.

  Wanneer te zien
  zondag 26 februari om 12.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 109

  Roaches, Maggots and Clutter?!; Teenage Car Slam!

  +

  Een dakloze vrouw eist van haar voormalige verhuurder vergoeding van de verhuiskosten. Een tiener beschuldigt een vroegere vriend(in) van het veroorzaken van een kettingbotsing.

  Wanneer te zien
  vrijdag 24 februari om 10.55
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 26 februari om 13.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 110

  Birthday Boy's Bottom Bitten!; Van Love Gone Wrong

  +

  De baasjes van een pitbull zeggen dat een buur gebeten is, omdat die de hond provoceerde. Een gescheiden stel ruziet over de vraag of een geldbedrag een lening was of een gift.

  Wanneer te zien
  vrijdag 24 februari om 11.20
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 26 februari om 13.25
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 111

  Creepy Gardening

  +

  Een verhuurder zegt dat hij zijn huurders eruit heeft gezet, omdat ze midden in de nacht bomen snoeiden, gewassen vernielden en luidkeels ruzieden.

  Wanneer te zien
  vrijdag 24 februari om 14.25
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 27 februari om 11.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 112

  Pepper Spray, the Police and Road Rage?!

  +

  De dochter van een medewerker van de sheriff besproeit een buur met peperspray, en die zegt dat de dochter de hand boven het hoofd wordt gehouden.

  Wanneer te zien
  vrijdag 24 februari om 14.50
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 27 februari om 11.30
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 113

  Dramatic Pit Bull Beatdown!; The Rat Trap?

  +

  Een vrouw vertelt hoe haar hondje ternauwernood aan een pitbull is ontsnapt. Een verhuurster beschuldigt haar voormalige huurders ervan dat ze hebben gelogen over een rattenplaag.

  Wanneer te zien
  maandag 27 februari om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 28 februari om 11.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 114

  Pepper Spray, the Police and Road Rage?! Part 2

  +

  Een burenruzie escaleert in geweld op straat. De ene buur beschuldigt de ander ervan dat die hem zou willen hebben overrijden.

  Wanneer te zien
  maandag 27 februari om 15.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 28 februari om 11.25
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 115

  Don't Call The Cops! Sad Sister Story

  +

  Een vrouw zegt dat ze is aangereden en dat de bestuurder haar gesmeekt heeft om niet de politie te bellen. Vervolgens eiste hij 5000 dollar van haar. Een vrouw heeft spijt van een lening aan haar zus.

  Wanneer te zien
  dinsdag 28 februari om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 1 maart om 11.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 116

  Crazed Road Rage Incident; Misplaced Grief?

  +

  Een man zegt dat een andere man tegen hem tekeerging en tegen zijn auto trapte toen hij langs diens huis reed. Een jonge serveerster wil niks weten van de oudere man die haar borgtocht betaald heeft.

  Wanneer te zien
  dinsdag 28 februari om 15.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 1 maart om 11.30
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 117

  Busted for Pull-Ups?!; Moral Judgment From a Thief?!

  +

  Een man zegt dat hij is gearresteerd, omdat hij rekoefeningen deed aan een bushalte. Een vrouw incasseert een ongedekte cheque voor haar vriend en geeft al het geld uit.

  Wanneer te zien
  woensdag 1 maart om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 2 maart om 11.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 118

  Pit Bull Attacks Man's Face!; Trespassing Landlord?

  +

  Een man wordt door een agressieve pitbull gegrepen en verliest een deel van zijn onderlip. Een huurder zegt dat de verhuurder zijn woning is binnengedrongen en spullen heeft gestolen.

  Wanneer te zien
  woensdag 1 maart om 15.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 2 maart om 11.30
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 119

  Toxic Negligence?!; Stake Out Neighbor!

  +

  Een vrouw zegt dat haar huurbaas haar eruit gezet heeft, omdat ze hulp vroeg voor een schimmelplaag. Een man heeft palen in de grond gezet om parkeerders te weren. Een vrouw heeft schade aan haar auto.

  Wanneer te zien
  donderdag 2 maart om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 3 maart om 10.50
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 120

  Broken Neck DUI!; Communal Craziness?

  +

  Een dronken tiener steelt z'n vriendins auto en breekt zijn nek. Hij beschuldigt zijn vriendins moeder ervan dat ze hem alcohol heeft gegeven. Een vrouw beschuldigt haar ex van diefstal en bedreiging.

  Wanneer te zien
  donderdag 2 maart om 15.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 3 maart om 11.20
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 121

  Did the Drug Addict Do It?!; Love or Obsession?

  +

  Er zijn spullen weg. Een huisgenoot zegt dat ze de vrouw gemaand heeft om de deur op slot te doen. Een serveerster zegt dat ze allemaal foto's van zichzelf heeft gezien in het huis van haar werkgever.

  Wanneer te zien
  vrijdag 3 maart om 14.40
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 6 maart om 11.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 122

  Pregnant Mom Photo Bust!; With Friends Like This ...

  +

  Een moeder zegt dat een fotograaf een opdracht heeft afgezegd nadat ze hem honderden dollars had betaald. Een vrouw heeft er spijt van dat ze een auto voor iemand heeft gehuurd.

  Wanneer te zien
  vrijdag 3 maart om 15.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 6 maart om 11.25
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 123

  Ex-Lover to the Rescue!; Homeless Daughter

  +

  Een vrouw wil een lening van haar ex niet terugbetalen om te voorkomen dat haar huis wordt verkocht. Een vrouw zeg dat haar vriend en zij in de huurauto van haar moeder woonden.

  Wanneer te zien
  maandag 6 maart om 14.40
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 7 maart om 11.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 124

  Family Drama Fallout!; Taxi Company Start-Up Mom

  +

  Een vrouw erkent dat ze Jeugdzorg heeft gewaarschuwd over haar broer. Een vrouw daagt haar ex voor de rechter, omdat hij niet zoals beloofd in haar onderneming investeert.

  Wanneer te zien
  maandag 6 maart om 15.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 7 maart om 11.30
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 125

  EBay Transmission Fail?; Fashion Road Trip!; Football Meets Wind

  +

  Een monteur beschuldigt een online verkoper van het verkopen van ondeugdelijke onderdelen. Modellen slepen een ontwerper voor de rechter. Een tiener erkent dat hij 'n bal tegen een auto heeft getrapt.

  Wanneer te zien
  dinsdag 7 maart om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 8 maart om 11.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 126

  Shot in the Knee!; Save My Business!

  +

  Een man ontkent dat hij een vriendin tijdens een kampeertocht heeft neergeschoten en zegt dat ze haar leed overdrijft. Een vrouw wil geld zien voor een lening.

  Wanneer te zien
  dinsdag 7 maart om 15.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 8 maart om 11.30
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 127

  Father and Son Squatters?; Parking Violation Shakedown?!

  +

  Een man en zijn zoon negeren een uitspraak van de rechter en verlaten hun huurhuis niet. Een vrouw zegt dat ze is aangevallen toen ze probeerde om onbetaalde parkeerboetes te innen.

  Wanneer te zien
  woensdag 8 maart om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 9 maart om 11.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 128

  The Pit Bull and the Burglar; Chicken Massacre

  +

  Een jongen en zijn huisdier worden door een hond aangevallen, maar de eigenaar legt de schuld bij een inbreker. Kippenhouders moeten twee kippen laten afmaken, nadat die door 'n hond zijn aangevallen.

  Wanneer te zien
  woensdag 8 maart om 15.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 9 maart om 11.30
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 129

  Ex-Girlfriend vs. the Truck!; Nightmare Tenant?

  +

  Een man stelt zijn vriendin aansprakelijk voor schade aan zijn auto, maar zij wijst de aansprakelijkheid af. Een man die door zijn hond dakloos is geworden, moet zijn hond wegdoen.

  Wanneer te zien
  donderdag 9 maart om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 10 maart om 11.10
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 130

  Repossessed or Stolen?; Wedding Date Disaster!

  +

  Een vrouw neemt de auto mee die iemand op haar naam heeft gekocht. Een familielid eist van een pasgetrouwd stel terugbetaling van een aantal leningen.

  Wanneer te zien
  donderdag 9 maart om 15.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 10 maart om 11.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 131

  Mean Girl Ninjas?!; My Co-Worker Is a Slob

  +

  In het zwart geklede verdachten met een hoody vernielen de auto van een tiener. Een man beschuldigt een collega van laster als die rondbazuint dat hij lui zou zijn.

  Wanneer te zien
  vrijdag 10 maart om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 13 maart om 11.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 132

  Bowling Alley Boutique Bust!; Housekeeping Bandit?!; Great Oak B

  +

  Een verkoper daagt een evenementenplanner voor de rechter. Een man is beroofd door zijn werkster, terwijl hij in het ziekenhuis lag. Een man wordt gedaagd voor het niet omhakken van een boom.

  Wanneer te zien
  vrijdag 10 maart om 15.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 13 maart om 11.30
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 133

  The Judge Talks Roofing!

  +

  Een aannemer wil onder een contract uit, als zijn opdrachtgevers ontevreden blijken te zijn. De rechter houdt hem aan zijn verplichtingen.

  Wanneer te zien
  maandag 13 maart om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 14 maart om 11.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 134

  Evidence Showdown; Independence Day Attack

  +

  Een vrouw moet van de rechter bewijzen dat ze een auto gekocht heeft. Een wandeling met een hond eindigt door een aanval van een andere hond in een nachtmerrie.

  Wanneer te zien
  maandag 13 maart om 15.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 14 maart om 11.30
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 135

  Texas Hot Eviction!; Teen Robbed by Mother?!

  +

  Een moeder met vier kinderen wordt uit huis gezet als ze een huurklacht indient. Een jonge vrouw roept haar moeder ter verantwoording omdat die dingen op haar naam bestelt.

  Wanneer te zien
  dinsdag 14 maart om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 15 maart om 11.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 136

  Narcotics, Divorce and Debt!; Break a Leg!

  +

  Een grootmoeder eist kinderalimentatie van de ex van haar zoon. Een vrouw ruziet met haar ex-vriend over terugbetaling van de medische kosten van zijn kind.

  Wanneer te zien
  dinsdag 14 maart om 15.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 15 maart om 11.30
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 137

  Booty Call or Dognap Call?

  +

  Een tiener grijpt de kans aan om haar hond terug te krijgen.

  Wanneer te zien
  woensdag 15 maart om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 16 maart om 11.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 138

  A Dog, a Snake, a Fish and My Son!; Counterfeit Designer Watch!

  +

  Een verhuurster zegt dat twee jongemannen haar huis hebben vernield. Een man beschuldigt een pandjesbaas ervan dat hij hem een nephorloge heeft verkocht.

  Wanneer te zien
  woensdag 15 maart om 15.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 16 maart om 11.30
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 139

  Pilfered Belongings?; Baby Daddy Drama!; Raging Party, Missing L

  +

  Een vrouw die net verhuisd is, zegt dat er spullen zijn gestolen. Een vrouw beschuldigt de vader van hun kind van gevaarlijk gedrag. Een man stelt vast dat er na een ruig feest spullen weg zijn.

  Wanneer te zien
  donderdag 16 maart om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 17 maart om 11.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 140

  Miniature Dachshund Mayhem!; Madman Money?!

  +

  Een wandeling met de hond eindigt in bloedvergieten. Een vrouw zegt dat haar ex haar geld heeft gegeven ter compensatie van vernielingen en dat het geen lening is voor een auto.

  Wanneer te zien
  donderdag 16 maart om 15.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 17 maart om 11.30
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 141

  Floating Wedding Gift!; Illegal Lock Out!

  +

  Voormalige vrienden ruziën over de betaling van een boot. Een vrouw geeft toe dat ze andere sloten op de deuren heeft gezet, omdat haar ex nog steeds binnenkwam.

  Wanneer te zien
  vrijdag 17 maart om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 20 maart om 11.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 142

  False Arrest by Angry Neighbor!; Shih Tzu Hostage Crisis!

  +

  Een ruzie over honden eindigt ermee dat 'n man wordt opgepakt voor 't weggooien van afval op zijn eigen terrein. Een vrouw wil geld van haar ex zien voor dierenartskosten, en ze wil 'haar' hond terug.

  Wanneer te zien
  vrijdag 17 maart om 15.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 20 maart om 11.30
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 143

  Crazy Crash Caught on Tape!; Drunk Video Confession?!; Boy Band

  +

  Een bestuurder geeft toe dat hij tegen een auto is aangereden. Op beelden is te zien dat een man de pincode van 'n vermiste telefoon vraagt. Ruzie over kaartjes betekent het einde van een vriendschap.

  Wanneer te zien
  maandag 20 maart om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 21 maart om 11.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 144

  Flirting Turned Fighting!; Child Support & the 65-Inch TV

  +

  Een vrouw zegt dat haar vriend haar heeft aangevallen en haar auto heeft vernield. De rechter wijst een vrouw erop dat een kind van 5 geen 65 inch-tv nodig heeft.

  Wanneer te zien
  maandag 20 maart om 15.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 21 maart om 11.30
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 145

  Father of Ten Thinks It's Funny!; Pool Hall Bash!; Bail Out Whil

  +

  Een kind bekent dat het kerstcadeautjes heeft gestolen. Een vrouw wordt ervan beschuldigd dat ze een biljartkeu heeft vernield. Een vrouw wil dat haar geliefde de borgtocht aan haar terugbetaalt.

  Wanneer te zien
  dinsdag 21 maart om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 22 maart om 11.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 146

  Shocking Teen Assault Video!

  +

  Een tiener toont geen berouw bij het zien van beelden waarop hij een klasgenote mishandelt.

  Wanneer te zien
  dinsdag 21 maart om 15.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 22 maart om 11.30
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 147

  Kung Fu Kickin' Landlord?!

  +

  Een verhuurster wordt ervan beschuldigd dat ze een deur heeft geforceerd en een huurder in de maag heeft geschopt.

  Wanneer te zien
  woensdag 22 maart om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 23 maart om 11.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 148

  Sleep Number Mattress Thief?!; Caregiver Rip-Off?!; Dueling Coup

  +

  De ongetrouwde ouders van een kind van 5 ruziën over de voogdij. Een verzorger wil onbetaalde nachtdiensten vergoed hebben. Twee stellen ruziën over onbetaalde rekeningen en loonderving.

  Wanneer te zien
  woensdag 22 maart om 15.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 23 maart om 11.30
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 149

  Gotcha Video!; Factory Worker Steals Judge's Heart!; The Last St

  +

  Een man die slecht ziet, weet niet of hij degene is die op beelden op een auto botst. Twee broers ruziën over een auto die in de prak gereden is. Een man zegt dat hij bang is voor zijn huisgenoot.

  Wanneer te zien
  donderdag 23 maart om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 24 maart om 11.05
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 150

  Man Bites Dog!; Drunken Leg Drop!; 18 Cop Calls in a Month?!

  +

  Een man breekt een tand af als hij een pitbull bijt. Een dronken tiener maakt een bed kapot. Een nieuwbakken huurbaas is van slag als zijn eerste huurders 18 keer de politie op hun dak krijgen.

  Wanneer te zien
  donderdag 23 maart om 15.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 24 maart om 11.30
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 151

  Car Fight!; Child Support Goes to College!; Dangerous Pumpkin Pr

  +

  Twee vrouwen geven elkaar de schuld van vernieling. Een vader wil alleen kinderalimentatie betalen als zijn dochter gaat studeren. Het slachtoffer van een poets daagt de beide daders voor de rechter.

  Wanneer te zien
  vrijdag 24 maart om 14.35
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 152

  Stepsister Nightmare!; $50,000 Custody Battle!

  +

  Een vrouw wil geld zien van haar schoonzus die haar huurschuld aan haar niet betaalt. Een weduwnaar wil de voogdij over zijn drie dochters. De strijd kost hem veel geld, en nu moet hij geld lenen.

  Wanneer te zien
  vrijdag 24 maart om 15.00
  NL1 - ALNL1 - AL
  Op FOX
 • 153

  Hoarders Stand-off?!; Waterworld Debacle!

  +

  Aan de hand van beelden van een vernield appartement wil men vaststellen wie voor de vernieling verantwoordelijk is. Een vrouw klaagt over de waterrekening na de aanleg van een hottub en een zwembad.

 • 154

  Mini-Farm Move Out!; Don't Be Dependent on a Man!

  +

  Dierenmishandeling, dreigementen en een boerderij spelen een rol bij een vete tussen twee stellen. Een jonge vrouw rekent erop dat een homoseksueel stel haar uit de brand helpt.

 • 155

  Prison Minister Fights for Sick Mother!; Fast Girls, Late Rent?

  +

  De familie van iemand die een beroerte heeft gehad ruziet over de zaak, de zorg en ouderenmishandeling. Een man ruziet met zijn voormalige stiefzoon over huisraad en niet betaalde huur.

 • 156

  Hair Salon Freeloader?!

  +

  De eigenaar van een salon beticht haar voormalige huurbaas van leugens, maar ze krijgt het zwaar te verduren als Judge Judy haar vraagt waarom ze de huur nooit betaald heeft.

 • 157

  Wild About Minnesota Hockey!

  +

  Bij een twist over de nalatenschap van een moeder spelen seizoenkaarten van een ijshockeyclub, een gestolen bontjas en een trekhaak een rol.

 • 158

  Dreadlocks Discrimination?!

  +

  Een filmer en zijn vriendin beschuldigen hun voormalige huurbaas van discriminatie. Ze wijzen de beschuldiging van de hand dat ze op een feestje brand zouden hebben veroorzaakt.

 • 159

  Shock Collar Ambush?!

  +

  Een man heeft nagelaten om de schokhalsband van zijn hond bij een gevecht in werking te stellen. Nu, maanden later, zegt hij dat hij door de eigenaar van de andere hond wordt lastiggevallen.

 • 160

  Teenage Loan Sharks?!; Subletters From Hell!

  +

  Een stel komt zijn belofte niet na om de reparatie van een auto te betalen. Een stel geeft een belachelijke reden voor het niet betalen van de huur.

 • 161

  Pregnant Dog Bashing?!; Monte Carlo Hijinks

  +

  Buren beschuldigen elkaar over en weer als een drachtige teef haar jongen verliest door een gevecht. Een oud-huurder wil niet voor een voertuig betalen, omdat het ondeugdelijk zou zijn.

 • 162

  Mutual Combat Chaos!; The Mailbox Made Me Do It!

  +

  Een man zegt dat de moeder van zijn kinderen hem heeft mishandeld, terwijl zij van het contactverbod af wil. Een jonge automobilist geeft een brievenbus en een tegenligger de schuld van een ongeluk.

 • 163

  Family Emergency Upset!; Cancer or No Cancer? Prison Visit Crash

  +

  De verkoop van een auto gaat niet door als de dochter van een man met een mes wordt bedreigd. Een eiser wil na een nieuwe diagnose zijn geld terug. De partners van twee gedetineerden hebben ruzie.

 • 164

  Judge Judy Calls a Bluff!; Mercedes in the Middle

  +

  De rechter dreigt met een telefoontje dat een geschil in één keer zal beslechten. Ex-geliefden betwisten elkaar het eigendom van een auto.

 • 165

  Pedestrian Teen Hit by Truck!; College Payback Gone Wrong!

  +

  Een vrachtwagenchauffeur die een meisje heeft aangereden, wordt zwaar mishandeld. Een afgestudeerde jongeman ondersteunt zijn invalide ouders financieel en betaalt zijn studielening niet af.

 • 166

  Adult Assaults Disrespectful Tweener?!

  +

  Een lastig meisje van twaalf zegt dat een volwassene haar heeft geknepen en beledigd.

 • 167

  The Truck that Got Away! Convicted Felon Takes on Lawyer!

  +

  Ze hebben pas twaalf dagen een relatie als een stel een auto koopt. Een man hoeft dankzij zijn advocate niet voor een beroving te zitten. Hij klaagt haar aan omdat hij wel veroordeeld is.

 • 168

  Single Woman Snafu!; My Sister the Moocher?

  +

  Een vrouw is boos als haar vriend een auto voor een andere vrouw huurt. Zussen ruziën over het lidmaatschap van een schietclub, schoenen en mogelijk onbetaalde huur.

 • 169

  Children Fight Deceased Father's Soulmate!; Email Scam and Sland

  +

  Kinderen van een overleden vader dagen zijn ex voor de rechter in verband met de erfenis. Een juwelenontwerpster zegt dat ze door emailfraude niet wist dat ze met een ongedekte cheque betaalde.

 • 170

  Let's Do the Bad Math!; Contractor Scam?!

  +

  Een man wil ruim 7000 dollar hebben voor een auto die maar 800 dollar waard is. Een man verliest duizenden dollars aan een aannemer die hij heeft ingehuurd om zijn huis te verbouwen.

 • 171

  Parents Want Their Child Arrested?

  +

  Ouders zijn woedend omdat hun weggelopen kind de kat van het gezin heeft meegenomen.

 • 172

  Property Dump and Dash!; Good Deed Gone Wrong!

  +

  Een man zet dozen met spullen van een collega op de parkeerplaats om haar aandacht te trekken. Een weduwe heeft er spijt van dat ze haar trainer haar auto heeft uitgeleend.

 • 173

  Artwork vs. the Car Wash!

  +

  Een kunstenaar zegt dat de eigenaar van een autowasserette een schilderij van 3600 dollar dat in de kofferbak lag, heeft verwoest.

 • 174

  Puppy Choking on Chicken Bone Drama?!

  +

  Een buurvrouw gaat met een doodzieke pup naar de dierenarts en verwacht dat de eigenaar van de hond de kosten vergoedt.

 • 175

  Car Dumped on Ex-Wife!; Judge Judy Calling!

  +

  Een man zet de auto waarvan hij samen met zijn ex-vrouw eigenaar is, bij haar voor de deur omdat hij aan een nieuwe toe is. De rechter pakt de telefoon om een gedaagde te bellen.

 • 176

  Father Shields Negligent Teenager?!; Shouting Out Not Allowed!

  +

  Een vader komt tussenbeide als de politie ingrijpt, wanneer zijn zoon wordt beschuldigd van het veroorzaken van een ongeluk. De rechter is boos als een eiser een verweerder beledigt.

 • 177

  Witnesses on the Judge's Watch List!; Disastrous Crash into Hous

  +

  Twee getuigen worden de rechtszaal uitgezet als twee ex-geliefden twisten over een auto en vermeende mishandeling. Een invalide postbode rijdt met een auto een huis binnen. De schade is enorm.

 • 178

  Break-up Fit of Rage?!; No Backsies!

  +

  Een man beschuldigt zijn vriendin van geweld, vandalisme en misbruik van zijn profiel in de sociale media. Jonge vrouwen ruziën met een voormalige huisgenoot over een vermiste waarborgsom.

 • 179

  Tinsel Town Abandonment?!;Courtroom Kickout!

  +

  Een man daagt de voormalige verhuurder van zijn vakantiehuisje voor de rechter vanwege een tas met kerstspullen. Een winkelier en een klant twisten over de kosten van een creditcardtransactie.

 • 180

  Another Reason Not to Live Together!; Birthday Punch to the Face

  +

  Ex-geliefden ruziën over slechte woonomstandigheden, het bellen van de politie en een nieroperatie. Een man wordt beschuldigd van dronkenschap op een familiefeest, maar hij zegt dat hij klappen kreeg.

 • 181

  Breaking Down Barriers!; Get A Job

  +

  Een buurvrouw ontkent dat ze een hek geramd heeft, ook al zijn er getuigen. Een werkloze vrouw koopt voor haar kinderen voor ruim 2500 dollar aan kerstcadeaus met de creditcard van haar tante van 81.

 • 182

  Dirty Drug Test Bail Out!; Teen TV Custody

  +

  Een man wil dat zijn ex hem de borg vergoedt die hij voor haar betaald heeft. Een tiener wil geld zien van zijn voormalige vriendinnetje voor een tv.

 • 183

  $2,000 for Lifelike Baby?!; Unwed Parents Payback!

  +

  De verkoop van een waardevolle pop mondt uit in 'n aanklacht over gederfde inkomsten, smaad en belaging. Een vrouw erkent dat ze de tv en spelcomputer van haar ex heeft verkocht om de huur te betalen.

 • 184

  Escape With the Children?!; Jail Time Between Best Friends

  +

  Een man zegt dat zijn ex zijn bankrekening heeft geplunderd en gereedschap van hem heeft gestolen. Een man beschuldigt 'n gewezen vriend van diefstal van geld en spullen toen hij in de gevangenis zat.

 • 185

  Dog Park Playdate Gone Wrong!; No Pity for Playing House!

  +

  De eigenaar van een Deense dog dient een aanklacht in over laster. Ongetrouwde ouders ruziën over een ongeluk. Had de vader het recht om met zijn kinderen een ritje te maken?

 • 186

  Addiction, Conviction ... Recovery?

  +

  Een man wil huur vergoed hebben en smartengeld, nadat hij uit huis gezet is omdat hij een drugstest weigerde.

 • 187

  Bailiff Caught in the Middle!; Boyfriend Beatdown?!

  +

  Boze exen weigeren om zich te conformeren aan de gedragsregels zoals die in de rechtszaal gelden. Een vrouw wordt gearresteerd omdat ze haar vriend in zijn gezicht heeft geslagen.

 • 188

  You're Not the Victim Here!; Random Drug Test Crash?!

  +

  Een tiener botst met haar moeders auto op de auto van een buur. Haar moeder daagt de buur voor de rechter.

 • 189

  Blame It On Your Bro!; Bulldog vs. Little Girl!

  +

  Broers kunnen het niet eens worden over wie er bij een ongeluk achter het stuur zat. Een hondeneigenaar zegt dat een meisje zijn hond provoceerde voor de hond haar in haar been beet.

 • 190

  Mean Girl Cat Fight?!; Scorned Renter Takes Revenge?

  +

  Kinderen krijgen ruzie op school, en nu zijn hun moeders boos. Een vrouw wordt beschuldigd van het vernielen van een auto.

 • 191

  Friendly Neighborhood Road Rage!; Deceased Mom, Deadbeat Dad?

  +

  Een bijna-ongeluk leidt tot een woordenwisseling en vandalisme. Een vrouw beschuldigt de vader van haar kleindochter van diefstal. Vrouwen ruziën over de verzorging van een paard.

 • 192

  Parent of the Year in the Hot Seat!; Runaway Pit Bull Puppy!

  +

  Een racer geeft toe dat hij de overheid heeft bezwendeld. Een vrouw zegt dat haar vermiste pup door een buur is gevonden, die het hondje niet wil teruggeven.

 • 193

  Uber Affair?!; Wedding Vows and Alcohol!

  +

  Ex-geliefden hebben ruzie over een gebroken vinger, een gebroken computer en betaalde liefde. De eigenaar van een feestzaal is boos omdat bezoekers alcohol hebben genuttigd buiten zijn etablissement.

 • 194

  Fishing Frenzy!; Family Reunion Food Fail?!

  +

  Een booteigenaar zegt dat de kapitein van de SS Enterprise zijn boot heeft beschadigd. Familieleden zeggen dat de weinige hapjes op hun jaarlijkse reünie uit de winkel kwamen.